095 355 7047

Ультра глина - добриво для рослин Rikka , 50 г

Хіт!
Модель:
3416
Артикул:
F-211
Виробники
Rikka
Наявність:
На складі
99 грн
Об`єм
50 г
Країна бренду
Україна
Всі характеристики
Професійні консультації

Ультра глина - добриво для рослин Rikka , 50 г в Києві та Україні


Комплекс «Ультра глина» - це нове, запатентоване, добриво в таблетованій формі для акваріумних рослин, що живляться переважно за рахунок кореневої системи (ехінодоруси, криптокорини та інші). Створено на основі природної, насиченої мінералами глини, додатково мінералізованої необхідними мікроелементами в оптимальному співвідношенні. Мінералізація глини відбувається під високим тиском та температурою, за рахунок чого, елементи зв’язуються у малорозчинні, у звичайній воді, формі. Вивільнення мікроелементів відбувається лише в ґрунті акваріуму завдяки зниженню рН у прикореневій зоні рослин. На відміну від аналогічних добрив інших виробників, не містить органічних сполук та містить значно більшу концентрацію мікроелементів, що дозволяє рідше використовувати препарат. Основа добрива – природна глина, працює як адсорбент, що запобігає «закисанню» ґрунту. Не містить фосфатів та нітратів, завдяки чому не створює навантаження на існуюче природнє середовище. Поживні речовини надходять до рослин дуже повільно, завдяки чому забезпечується рівномірне живлення рослин. Сприяє активному росту нового листя, кореневої системи та розмноженню рослин. Захищає і укріплює щойно посаджені акваріумні рослини. Покращує приживлюваність коренів при посадці і пересадці. Мікроелементи, що входять до складу «Ультра глини» забезпечують утворення соковито забарвленого листя. Не чинить шкідливого впливу на ракоподібних та молюсків. Може використовуватись як в «старих» акваріумах, так і при запуску нових.  
ВИКОРИСТАННЯ: Розташувати таблетки під коренями рослини з розрахунку 1-5 таблеток на одну рослину, в залежності від її величини. Термін придатності - необмежений. Склад: Fe, K, Mn, Mg, Cu, Zn, Co, Mo, Ni, V, Ti, B, Se. Вага нетто: 50 г ±5%.

Виробляється відповідно до ТУ У 20.5-3348315741-001:2015.
Якщо ви початківець або досвідчений акваріуміст та бажаєте створити свій неповторний водний світ, будемо раді допомогти підібрати Ультра глина - добриво для рослин Rikka , 50 г для нього.

Характеристики

Об`єм
50 г
Країна бренду
Україна
Термін придатності
необмежений
Відгуків: 0
Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Доставка живого товару

  • Відправлення Новою Поштою – (Нічна температура 12С+) – мін. сума замовлення 500 грн (рибки, обладнання, корм, будь що)
  • Надсилаємо автобусом з Одеси - мін. сума замовлення 500 грн.
  • Надсилаємо потягом з Одеси - мін. сума замовлення 500 грн.
  • Рибку відправляємо в термоконтейнерах, вартість такого додаткового пакування 20-60 грн за погодженням з менеджером
  • Живий товар на суму від 1500 грн - термопакунок безкоштовно!
  • Рибок, креветок, равликів і іншу акваріумну живність - відправляємо після повної передоплати (1-2 дні до відправлення).


докладніше - >>

Доставка товару з акваріумістики

  • мінімальної суми замовлення немає
  • форма оплати будь-яка
Схожі товари