095 355 7047

Рідке добриво Rikka Комплекс Залізо + , 100 мл

Модель:
3742
Артикул:
F-151
Виробники
Rikka
Наявність:
Немає в наявності
36 грн
Об`єм
100 мл
Країна бренду
Україна
Всі характеристики
Професійні консультації

Рідке добриво Rikka Комплекс Залізо + , 100 мл у столиці України – Києві


Комплекс «Залізо+» – це високоефективне добриво для акваріумних рослин, що містить двовалентні залізо та марганець у формі хелатних комплексів, а також природні органічні комплексони та стимулятори росту рослин. Регулярне застосування комплексу забезпечує соковите зелене та червоне забарвлення рослин, стимулює їх зростання та активний розвиток кореневої системи. Рекомендується для рослин, які споживають поживні речовини через листя. На відміну від інших виробників, хелатні сполуки заліза та марганцю ми отримуємо не простим змішуванням солей заліза та комплексону, а автоклавним синтезом з пірофорного заліза та порошкоподібного марганцю і карбонових кислот, після чого донасичуємо розчин вітамінами та карбоновими кислотами. Такий складний метод отримання добрива дозволяє підвищити стабільність двовалентного заліза в акваріумній воді в десятки разів. Двовалентне залізо у поєднанні з марганцем ефективно запобігає різноманітним захворюванням рослин, насамперед хлорозу, основні симптоми якого – плямистість, потемніння та відмирання листя. Комплекс «Залізо+» є додатковим засобом щоденного підживлення рослин і дає прекрасні результати в поєднанні з добривом «Комплекс МАКРО» та «Комплекс МІКРО». Не містить нітратів і фосфатів, забезпечує здорове зростання і соковиту зелень рослин. У рекомендованих дозах не шкідливий для риб та інших мешканців акваріума.  
ВИКОРИСТАННЯ: Препарат бажано використовувати щоденно. Додавати із розрахунку 1 мл на 100 л води. Рекомендується використовувати разом з «Комплекс МАКРО» та «Комплекс МІКРО». Склад: Fe, Mn, карбонові кислоти, вітаміни групи В, С, РР.
Термін придатності: 24 місяця.
Об'єм: 100 мл.

Виробляється відповідно до ТУ У 20.5-3348315741-001:2015.
Якщо ви початківець або досвідчений акваріуміст та бажаєте створити свій неповторний водний світ, будемо раді допомогти підібрати Рідке добриво Rikka Комплекс Залізо + , 100 мл для нього.

Характеристики

Об`єм
100 мл
Країна бренду
Україна
Термін придатності
24 місяця
Відгуків: 0
Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Доставка живого товару

  • Відправлення Новою Поштою – (Нічна температура 12С+) – мін. сума замовлення 500 грн (рибки, обладнання, корм, будь що)
  • Надсилаємо автобусом з Одеси - мін. сума замовлення 500 грн.
  • Надсилаємо потягом з Одеси - мін. сума замовлення 500 грн.
  • Рибку відправляємо в термоконтейнерах, вартість такого додаткового пакування 20-60 грн за погодженням з менеджером
  • Живий товар на суму від 1500 грн - термопакунок безкоштовно!
  • Рибок, креветок, равликів і іншу акваріумну живність - відправляємо після повної передоплати (1-2 дні до відправлення).


докладніше - >>

Доставка товару з акваріумістики

  • мінімальної суми замовлення немає
  • форма оплати будь-яка
Схожі товари