095 355 7047

Рідке добриво Rikka Фіто стимул , 30 мл

Модель:
3749
Артикул:
F-171
Виробники
Rikka
Наявність:
Немає в наявності
118 грн
Об`єм
30 мл
Країна бренду
Україна
Всі характеристики
Професійні консультації

Рідке добриво Rikka Фіто стимул , 30 мл в Києві та Україні


rikka ''Фіто стимул'' - унікальний стимулятор росту для акваріумних рослин. Стимулююча дія заснована на комбінації з чотирьох фітогормонів, для розчинення яких використані спеціальні органічні розчинники, що дозволяє зберегти стимулюючи властивості протягом тривалого часу, адже у водному середовищі фітогормони розкладаються за декілька днів. Засіб пройшов тривалі випробування у реальних умовах та показав надзвичайну ефективність - швідкість росту збільшувлась у 2-3 рази, швидкість утворення нових пагонів - у 3-5 разів, розмір лисття збільшувався на 20-50%, посилювалась забарвленність рослин та розгалуженість коріння. Можна застосовувати як у новому акваріумі (але вже зі стабілізованим нітрифікуючим циклом) так і в ''старих'' акваріумах. Засіб допомогає пришвідшити укорінення нових рослин та збільшити кількість нових пагонів у ''старих''.
ВИКОРИСТАННЯ: Препарат бажано використовувати щотижня. Протягом використання необхідно забезпечити інтенсивну аерацію! Перше використання: 5 мл (150 крапель) на 100 л води. Подальше використання: 5 мл (150 крапель) на 100 л води із розрахунку на об'єм води, що замінюється. У випадку великої кількості рослин у акваріумі, можна збільшити повторонне  дозування до 5 мл на 100 л на весь об'єм води у акваріумі. Протягом використання рекомендується додавати добрива у збільшенній концентрації, адже під час інтенсивного росту йде прискорене їх споживання. Необхідно регулярно контролювати параметри води у акваріумі. Після додавання засобу до акваріуму можливе легке помутніння води, внаслідок бактеріального розкладення органічних сполук. Протягом 1-2 доби каламутність повинна пройти. Засіб необхідно додавати у зону в високою турбулентністтю для швидкого розчинення. Склад: природні рослинні гормони, багатоатомні спирти - стабілізатори.
Термін придатності: 24 місяця, але не більше 12 місяців з моменту відкриття флакону.
Об'єм: 30 мл.

Виробляється відповідно до ТУ У 20.5-3348315741-001:2015.
Хороший вибір та відмінна ціна на Добрива, перевірена якість та зручність оплати та замовлення, плюс швидка доставка не тільки по Києву, а й у будь-який куточок України – це причини купити Рідке добриво Rikka Фіто стимул , 30 мл саме у нашому інтернет-магазині ІМ Акварибки!

Характеристики

Об`єм
30 мл
Країна бренду
Україна
Термін придатності
24 місяця
Відгуків: 0
Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Доставка живого товару

  • Відправлення Новою Поштою – (Нічна температура 12С+) – мін. сума замовлення 500 грн (рибки, обладнання, корм, будь що)
  • Надсилаємо автобусом з Одеси - мін. сума замовлення 500 грн.
  • Надсилаємо потягом з Одеси - мін. сума замовлення 500 грн.
  • Рибку відправляємо в термоконтейнерах, вартість такого додаткового пакування 20-60 грн за погодженням з менеджером
  • Живий товар на суму від 1500 грн - термопакунок безкоштовно!
  • Рибок, креветок, равликів і іншу акваріумну живність - відправляємо після повної передоплати (1-2 дні до відправлення).


докладніше - >>

Доставка товару з акваріумістики

  • мінімальної суми замовлення немає
  • форма оплати будь-яка
Схожі товари