095 355 7047

Рідке добриво Rikka Комплекс МАКРО , 100 мл

Хіт!
Модель:
3634
Артикул:
F-131
Виробники
Rikka
Наявність:
На складі
55 грн
Об`єм
100 мл
Країна бренду
Україна
Всі характеристики
Професійні консультації

Рідке добриво Rikka Комплекс МАКРО , 100 мл в Києві та Україні


«Комплекс МАКРО» - щоденне рідке добриво для акваріумних рослин, що містить макро- і біогенні елементи, необхідні для нормального розвитку рослин. Містить азот, фосфор і калій у співвідношенні, необхідному для створення в акваріумі стабільного біологічного балансу. Рекомендується до застосування в акваріумах з великою кількістю рослин, що знаходяться в стадії активного росту. Дотримання «пропорції Редфілда» між основними біогенними елементами добрива дозволяє досягти прекрасного зовнішнього вигляду акваріумних рослин, забезпечити їх стабільний і швидкий ріст, стримувати розвиток небажаних в акваріумі нижчих водоростей. Для живлення акваріумних рослин необхідні три основних елементи: азот, фосфор, калій. Для їх ефективного засвоєння всі вони повинні бути присутніми в акваріумній воді одночасно. Присутність калію, який у більшості випадків перебуває в акваріумі в дефіциті, важливо для збалансованого отримання акваріумними рослинами необхідних поживних речовин і росту. Дефіцит калію призводить до уповільнення процесів фотосинтезу і росту рослин. Фосфор бере активну участь в процесах синтезу білків, ферментів та є необхідним для дихання рослин. Азот є основою для створення білків, і сприяє активному росту та розмноженню.  
ВИКОРИСТАННЯ: Препарат бажано використовувати щоденно. Додавати із розрахунку 2 мл на 100 л води. Для акваріумів з великою кількістю рослин дозування треба подвоїти. Рекомендується використовувати разом з «Комплекс МІКРО».
Термін придатності:  36 місяців.
Об'єм: 100 мл.

Виробляється відповідно до ТУ У 20.5-3348315741-001:2015.
Хороший вибір та відмінна ціна на Добрива, перевірена якість та зручність оплати та замовлення, плюс швидка доставка не тільки по Києву, а й у будь-який куточок України – це причини купити Рідке добриво Rikka Комплекс МАКРО , 100 мл саме у нашому інтернет-магазині Aquaribki.com.ua!

Характеристики

Об`єм
100 мл
Країна бренду
Україна
Термін придатності
36 місяців
Відгуків: 0
Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Доставка живого товару

  • Відправлення Новою Поштою – (Нічна температура 12С+) – мін. сума замовлення 500 грн (рибки, обладнання, корм, будь що)
  • Надсилаємо автобусом з Одеси - мін. сума замовлення 500 грн.
  • Надсилаємо потягом з Одеси - мін. сума замовлення 500 грн.
  • Рибку відправляємо в термоконтейнерах, вартість такого додаткового пакування 20-60 грн за погодженням з менеджером
  • Живий товар на суму від 1500 грн - термопакунок безкоштовно!
  • Рибок, креветок, равликів і іншу акваріумну живність - відправляємо після повної передоплати (1-2 дні до відправлення).


докладніше - >>

Доставка товару з акваріумістики

  • мінімальної суми замовлення немає
  • форма оплати будь-яка
Схожі товари