095 355 7047

Ультра глина – удобрение для растений Rikka , 50 г

Хит!
Модель:
3416
Артикул:
F-211
Производители
Rikka
Наличие:
В наличии
99 грн
Объём
50 г
Страна бренда
Україна
Все характеристики
Профессиональные консультации

Ультра глина – удобрение для растений Rikka , 50 г у столиці України – Києві


Комплекс «Ультра глина» - це нове, запатентоване, добриво в таблетованій формі для акваріумних рослин, що живляться переважно за рахунок кореневої системи (ехінодоруси, криптокорини та інші). Створено на основі природної, насиченої мінералами глини, додатково мінералізованої необхідними мікроелементами в оптимальному співвідношенні. Мінералізація глини відбувається під високим тиском та температурою, за рахунок чого, елементи зв’язуються у малорозчинні, у звичайній воді, формі. Вивільнення мікроелементів відбувається лише в ґрунті акваріуму завдяки зниженню рН у прикореневій зоні рослин. На відміну від аналогічних добрив інших виробників, не містить органічних сполук та містить значно більшу концентрацію мікроелементів, що дозволяє рідше використовувати препарат. Основа добрива – природна глина, працює як адсорбент, що запобігає «закисанню» ґрунту. Не містить фосфатів та нітратів, завдяки чому не створює навантаження на існуюче природнє середовище. Поживні речовини надходять до рослин дуже повільно, завдяки чому забезпечується рівномірне живлення рослин. Сприяє активному росту нового листя, кореневої системи та розмноженню рослин. Захищає і укріплює щойно посаджені акваріумні рослини. Покращує приживлюваність коренів при посадці і пересадці. Мікроелементи, що входять до складу «Ультра глини» забезпечують утворення соковито забарвленого листя. Не чинить шкідливого впливу на ракоподібних та молюсків. Може використовуватись як в «старих» акваріумах, так і при запуску нових.  
ВИКОРИСТАННЯ: Розташувати таблетки під коренями рослини з розрахунку 1-5 таблеток на одну рослину, в залежності від її величини. Термін придатності - необмежений. Склад: Fe, K, Mn, Mg, Cu, Zn, Co, Mo, Ni, V, Ti, B, Se. Вага нетто: 50 г ±5%.

Виробляється відповідно до ТУ У 20.5-3348315741-001:2015.
Якщо ви початківець або досвідчений акваріуміст та бажаєте створити свій неповторний водний світ, будемо раді допомогти підібрати Ультра глина – удобрение для растений Rikka , 50 г для нього.

Характеристики

Объём
50 г
Страна бренда
Україна
Срок годности
необмежений
Отзывов: 0
Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст.

Доставка живого товара


  • Отправка Новой Почтой – (Ночная температура 12С+) – мин. сумма заказа 500 грн (рыбки, оборудование, корм, что угодно)
  • Отправка автобусом из Одессы - мин. сумма заказа 500 грн .
  • Отправка поездом из Одессы - мин. сумма заказа 500 грн.
  • Рыбку отправляем в термоконтейнерах, стоимость такой дополнительной упаковки 20-60 грн по согласованию с менеджером
  • Живой товар на сумму от 1500 грн - термоупаковка бесплатна !
  • Рыбок, креветок, улиток и другую аквариумную живность - отправляем  после полной предоплаты (1-2 дня до отправки).


подробнее ->>

Доставка товара по аквариумистике

  • минимальной суммы заказа нет
  • форма оплаты любая
Похожие товары