095 355 7047

Планарія Стоп AQUAYER

Хіт!
Модель:
2084
Артикул:
PS30
Виробники
AQUAYER
Наявність:
На складі
84 грн
Професійні консультації

AQUAYER Планарія Стоп - засіб для боротьби з планарією в акваріумі. Якщо планарій в акваріумі стає багато, то вони можуть завдати шкоди навіть дорослим креветкам. Після линьки, коли креветка беззахисна, планарії заповзають в органи дихання і креветка вмирає від задухи. Планарія це плоский черв'як з трикутною формою голови, на якій можна помітити два чорних вічка. Заносяться в акваріум планарії найчастіше з водоростями або кормом. Планарії харчуються залишками корму і падлом. На відміну від риб, креветки досить повільно перетирають їжу, і частина корму може залишитися в ґрунті, стаючи доступною для планарій. Тому в креветнику ризик різкого збільшення популяції планарій досить високий.

Планарія в акваріумі

Переваги AQUAYER Планарія Стоп, дозування та настанови щодо застосовування.

Рекомендується уникати інтенсивної обробки акваріума препаратом. Якщо планарії загинули протягом доби після обробки, значить було допущене передозування і можливий різкий викид шкідливих для креветок продуктів розкладання мертвих планарій. Наші дослідження показали, що ідеальна обробка акваріума від планарій - це повільне зменшення популяції планарій протягом одного-двох тижнів. Основна перевага AQUAYER Планарія Стоп в тому, що в таблетках доза активного компонента фіксована. У той час як в подібних препаратах у вигляді суспензії можливе утворення грудочок, потрапляння яких в акваріум може привести до передозування активного компонента. А дозування препаратів у вигляді порошку допустимо тільки шляхом точного зважування.

aquayer Планарія

1 таблетка на 20 літрів води в акваріумі. Для більш точного дозування і застосування в акваріумах об'ємом менше 20 літрів, можна використовувати половину або чверть таблетки. AQUAYER Планарія Стоп повільно розчиняється в акваріумній воді і діє протягом 3-5 днів у міру розчинення.
Перед внесенням в акваріум необхідно приготувати суспензію. Для цього:
1) помістіть необхідну кількість таблеток в столову ложку, змочіть таблетки невеликою кількістю води і розітріть таблетки за допомогою іншої ложки до утворення білої кашки.
2) Помістіть приготовлену кашку в стакан з водою (100-300мл) і активно перемішайте до утворення суспензії.
3) Внесіть приготовлену суспензію рівномірно по всьому акваріуму.
4) Через 3 дні змініть 25% води в акваріумі і внесіть AQUAYER Планарія Стоп в 1/4 дозування. Бажано повторити обробку акваріума через тиждень для знищення молодих планарій, що виклюнулися з яєць.
Швидкість розчинення і дії активного компонента залежить від жорсткості води. У м'якій воді AQUAYER Планарія Стоп діє проти планарій ефективніше. У воді з загальною жорсткістю вище 10? DH дозування слід збільшити вдвічі. Якщо в акваріумі живуть вимогливі до складу води креветки, наприклад сімейства Caridina, і планарій в акваріумі дуже багато, рекомендується проводити обробку акваріума в кілька етапів, розділивши дозування на два-три дні. Чим м'якше вода, і чим більше планарій, тим обережніше слід обробляти акваріум з креветками сімейства Caridina.

Термін і умови зберігання:
3 роки в сухому місці при температурі не вище 30? С

Відгуків: 0
Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Доставка живого товару

  • Відправлення Новою Поштою – (Нічна температура 12С+) – мін. сума замовлення 500 грн (рибки, обладнання, корм, будь що)
  • Надсилаємо автобусом з Одеси - мін. сума замовлення 500 грн.
  • Надсилаємо потягом з Одеси - мін. сума замовлення 500 грн.
  • Рибку відправляємо в термоконтейнерах, вартість такого додаткового пакування 20-60 грн за погодженням з менеджером
  • Живий товар на суму від 1500 грн - термопакунок безкоштовно!
  • Рибок, креветок, равликів і іншу акваріумну живність - відправляємо після повної передоплати (1-2 дні до відправлення).


докладніше - >>

Доставка товару з акваріумістики

  • мінімальної суми замовлення немає
  • форма оплати будь-яка
AQUAYER

AQUAYER

AQUAYER - засновник Сергій Єрмолаєв, кандидат хімічних наук, автор наукових публікацій, у якого більше десяти років наукової діяльності. Сергій Єрмолаєв - розробник всіх препаратів для акваріумів торгової марки AQUAYER. Він автор статей про ро... Детальніше...
Схожі товари
Хіт!
Аквамед, 60мл (AQUAYER)
Аквамед, 60мл (AQUAYER)
49 грн
Хіт!
Іхтіофтіріцід, 60мл (AQUAYER)
Хіт!
Гексаметр (AQUAYER)
Гексаметр (AQUAYER)
84 грн
Хіт!
Іхтіофтіріцід, 100мл (AQUAYER)
Хіт!
Парацід, 60мл (AQUAYER)
Парацід, 60мл (AQUAYER)
49 грн
Хіт!
Аквамед, 100мл (AQUAYER)
Аквамед, 100мл (AQUAYER)
69 грн