095 355 7047

Гексаметр (AQUAYER)

Хіт!
Модель:
2220
Артикул:
HM
Виробники
AQUAYER
Наявність:
На складі
84 грн
Професійні консультації

AQUAYER гексаметр - це ефективний і специфічний засіб проти гексамітоза і інших флагелятів (діркова хвороба, октомітоз, спіронуклеоз), який має м'яку дію і не порушує біофільтрацію в акваріумі навіть при передозуванні. Придатний для використання в прісноводних акваріумах. Використовуйте AQUAYER гексаметр якщо риби в акваріумі мають наступні ознаки порушення здоров'я: напівпрозорі, білі і схожі на нитку екскременти; наявність дірок на голові; поганий апетит; погіршення забарвлення; млявість. Найбільш часто такі ознаки присутності гексамітів або інших флагелятів проявляються у цихлід, однак можуть виникати і у коропових, лабіринтових риб.

Дозування і застосування.

Таблиця визначення шкідника і боротьба з ним

При використанні AQUAYER гексаметр не обов'язково відкидати риб в окремий карантинний акваріум. AQUAYER гексаметр має спрямовану дію на збудників гексамітоза - флагелятів, і не порушує процеси біофільтрації в акваріумі. Більш того, в карантинному акваріумі риби можуть відчувати стрес, що ускладнює процес одужання.
Для забезпечення повного розчинення в акваріумі, перед використанням весь порошок AQUAYER гексаметр необхідно попередньо повністю розчинити в 1 літрі теплої води (необхідно перемішувати протягом 10 хвилин). Можна використовувати кип'ячену водопровідну воду. Розчин досить стабільний і може зберігатися в темному місці при температурі не більше 30 ° С протягом 3 місяців без погіршення якості. Приготований розчин дозується в кількості 100 мл на 70 літрів (1 столова ложка на 10 літрів) води в акваріумі раз на день. Засіб має м'яку дію, тому передозування навіть на 50% не викликає негативних наслідків. Курс обробки акваріума може тривати від одного до трьох тижнів. Не переривати курс обробки акваріума якщо симптоми повністю не зникли. Однак, якщо у риб під час курсу обробки погіршився апетит, використання засобу слід зупинити. Якщо обробка акваріума не дає позитивного ефекту на стан риб, переконайтеся, що в акваріумі забезпечені сприятливі умови для одужання риб. Наступні фактори можуть перешкодити одужанню: перенаселення акваріума, нерегулярні підміни води, недостатня аерація, погіршення фільтрації, неповноцінне харчування риб, велика кількість шкідливих іонів в акваріумній воді.

Склад:
метронідазол (5 г), чого достатньо для разової обробки 700 літрів води в акваріумі.
Термін зберігання:
2 роки

Відгуків: 0
Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Доставка живого товару

  • Відправлення Новою Поштою – (Нічна температура 12С+) – мін. сума замовлення 500 грн (рибки, обладнання, корм, будь що)
  • Надсилаємо автобусом з Одеси - мін. сума замовлення 500 грн.
  • Надсилаємо потягом з Одеси - мін. сума замовлення 500 грн.
  • Рибку відправляємо в термоконтейнерах, вартість такого додаткового пакування 20-60 грн за погодженням з менеджером
  • Живий товар на суму від 1500 грн - термопакунок безкоштовно!
  • Рибок, креветок, равликів і іншу акваріумну живність - відправляємо після повної передоплати (1-2 дні до відправлення).


докладніше - >>

Доставка товару з акваріумістики

  • мінімальної суми замовлення немає
  • форма оплати будь-яка
AQUAYER

AQUAYER

AQUAYER - засновник Сергій Єрмолаєв, кандидат хімічних наук, автор наукових публікацій, у якого більше десяти років наукової діяльності. Сергій Єрмолаєв - розробник всіх препаратів для акваріумів торгової марки AQUAYER. Він автор статей про ро... Детальніше...
Схожі товари
Хіт!
Іхтіофтіріцід, 100мл (AQUAYER)
Хіт!
Парацід, 60мл (AQUAYER)
Парацід, 60мл (AQUAYER)
49 грн
Хіт!
Аквамед, 100мл (AQUAYER)
Аквамед, 100мл (AQUAYER)
69 грн
Засіб проти захворювань Rikka Метиленовий синій , 100 мл
Об`єм: 100 мл Країна бренду: Україна
69 грн
Засіб проти захворювань Rikka Малахітовий зелений , 100 мл
Об`єм: 100 мл Країна бренду: Україна
60 грн
Засіб проти захворювань Rikka Карбінол , 30 мл
Об`єм: 30 мл Країна бренду: Україна
106 грн
Засіб проти захворювань Rikka Акрифлавін , 50 мл
Об`єм: 50 мл Країна бренду: Україна
42 грн