095 355 7047

Іхтіофтіріцід, 100мл (AQUAYER)

Хіт!
Модель:
2225
Артикул:
IH100
Виробники
AQUAYER
Наявність:
На складі
69 грн
Професійні консультації

AQUAYER Іхтіофтіріцид - ефективний засіб проти багатьох форм Ichthyophthirius (іхтіофтіріоз, іхтік, манка) в акваріумах з прісною і морською водою.

Не містить отруйний для риб формалін (формальдегід). До складу входить безпечний і ефективний альдегід - замінник формальдегіду, малахітовий зелений.

Які переваги препарату AQUAYER Іхтіофтіріцид?

Більшість вітчизняних та імпортних препаратів проти іхтіофтіріоза містять формальдегід (формалін) як один з компонентів-антисептиків. Він допомагає позбутися від зовнішніх паразитів, але в той же час є вкрай токсичним для акваріумних риб. Найчастіше така обробка призводить до загибелі риб, особливо при завищених дозах. Але, не дивлячись на це, багато виробників не відмовляються використовувати формальдегід (формалін) з огляду на його низьку ціну.

AQUAYER Іхтіофтіріцид не містить формальдегід. Замість нього в наших препаратах використовується більш ефективний антисептик, безпечний для риб альдегід - замінник формальдегіду. Тому використовуючи AQUAYER Іхтіофтіріцид , Ви зменшуєте ймовірність отруєння риб до мінімуму навіть при підвищених дозах.

Застосування

Таблиця визначення шкідника і боротьби з ним

Перед застосуванням препарату відключіть УФ стерилізацію і видаліть з фільтра адсорбенти (наприклад, активоване вугілля).

У перший день, перед використанням препарату підмініть 50% води, а потім внесіть Іхтіофтіріцид в дозуванні 1 мл на кожні 20 літрів води. Якщо симптоми не зникнуть, через 24 години повторити половину зазначеного дозування і ще через 24 години - чверть зазначеного дозування. В особливо важких випадках повторити зазначене дозування на другий і третій день. Обов'язкове використання цілодобової аерації. Для підвищення ефективності в перший день обробки рекомендується вимкнути освітлення.

У важких випадках рекомендується проводити спільну обробку з препаратом Парацид AQUAYER в половинному дозуванні, від рекомендованого для його окремого застосування.

Після закінчення курсу обробки, на четвертий день В ОБОВ'ЯЗКОВОМУ ПОРЯДКУ зробити дві заміни води, 50% води на четвертий день і 50% на шостий від початку обробки або використовувати активоване вугілля як адсорбент.

З метою збереження мікрофлори акваріума і економії препарату можна проводити цю процедуру в спеціально підготовленому карантинному акваріумі.

Об’єм флакона: 100 мл на 2000л води.

Термін і умови зберігання:
2 роки при температурі не вище 30 ° С

Заходи безпеки:

  • Берегти від дітей.
  • Не вживати всередину.
  • При потраплянні на руки або слизову оболонку очей промити великою кількістю води.

Не є ветпрепаратом

Відгуків: 0
Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Доставка живого товару

  • Відправлення Новою Поштою – (Нічна температура 12С+) – мін. сума замовлення 500 грн (рибки, обладнання, корм, будь що)
  • Надсилаємо автобусом з Одеси - мін. сума замовлення 500 грн.
  • Надсилаємо потягом з Одеси - мін. сума замовлення 500 грн.
  • Рибку відправляємо в термоконтейнерах, вартість такого додаткового пакування 20-60 грн за погодженням з менеджером
  • Живий товар на суму від 1500 грн - термопакунок безкоштовно!
  • Рибок, креветок, равликів і іншу акваріумну живність - відправляємо після повної передоплати (1-2 дні до відправлення).


докладніше - >>

Доставка товару з акваріумістики

  • мінімальної суми замовлення немає
  • форма оплати будь-яка
Іхтіофтиріоз або манка - хвороба риб, що робити?
Статті 05.05.2023 7499
Іхтіофтиріоз або манка - хвороба риб, що робити?
Іхтіофтиріоз або манка - інфекційне захворювання, спричинене паразитами – рівновійною інфузорією – іхтіофтирус. Цю хворобу називають манкою..
AQUAYER

AQUAYER

AQUAYER - засновник Сергій Єрмолаєв, кандидат хімічних наук, автор наукових публікацій, у якого більше десяти років наукової діяльності. Сергій Єрмолаєв - розробник всіх препаратів для акваріумів торгової марки AQUAYER. Він автор статей про ро... Детальніше...
Схожі товари
Хіт!
Парацід, 60мл (AQUAYER)
Парацід, 60мл (AQUAYER)
49 грн
Хіт!
Аквамед, 100мл (AQUAYER)
Аквамед, 100мл (AQUAYER)
69 грн
Засіб проти захворювань Rikka Метиленовий синій , 100 мл
Об`єм: 100 мл Країна бренду: Україна
69 грн
Засіб проти захворювань Rikka Малахітовий зелений , 100 мл
Об`єм: 100 мл Країна бренду: Україна
60 грн
Засіб проти захворювань Rikka Карбінол , 30 мл
Об`єм: 30 мл Країна бренду: Україна
106 грн
Засіб проти захворювань Rikka Акрифлавін , 50 мл
Об`єм: 50 мл Країна бренду: Україна
42 грн
Хіт!
Срібло nano Rikka, 100 мл
Срібло nano Rikka, 100 мл
Об`єм: 100 мл Країна бренду: Україна
59 грн