095 355 7047

Аквамедіа, 60мл (AQUAYER)

Хіт!
Модель:
2085
Артикул:
AM60
Виробники
AQUAYER
Наявність:
На складі
49 грн
Професійні консультації

AQUAYER Аквамед - концентрований препарат широкого спектра дії. Ефективний проти ектопаразитів, включаючи іхтіофтіріоз (іхтік, манка), а також проти інших зовнішніх збудників - грибків, бактерій, вірусів (наприклад, плавецьова гниль).

Вдосконалений аналог класичного ФМЦ , який не містить отруйний для риб формалін (формальдегід). До складу входять безпечний і ефективний альдегід - замінник формальдегіду, а також метиленовий синій і малахітовий зелений.

Які переваги препарату AQUAYER Аквамед?

Більшість вітчизняних та імпортних препаратів для боротьби зі шкідниками акваріумних риб містять формальдегід (формалін) як один з компонентів-антисептиків. Він допомагає позбутися від зовнішніх паразитів, але в той же час є вкрай токсичним для акваріумних риб. Найчастіше така обробка акваріума призводить до загибелі риб, особливо при завищених дозах. Але, не дивлячись на це, багато виробників не відмовляються використовувати формальдегід (формалін) з огляду на його низьку ціну.

AQUAYER Аквамед не містить формальдегід. Замість нього в наших препаратах використовується більш ефективний антисептик, безпечний для риб альдегід - замінник формальдегіду. Тому використовуючи AQUAYER Аквамед , Ви зменшуєте ймовірність отруєння риб до мінімуму навіть при підвищених дозах.

Застосування

Таблиця визначення шкідника і боротьби з ним

Перед застосуванням препарату відключіть УФ стерилізацію і видаліть з фільтра адсорбенти (наприклад, активоване вугілля).

У перший день, перед використанням препарату, підмініть 50% води, а потім внесіть AQUAYER Аквамед в дозуванні 1 мл на кожні 20 літрів води. Якщо симптоми не зникнуть, через 24 години повторити половину зазначеного дозування і ще через 24 години - чверть зазначеного дозування. В особливо важких випадках повторити зазначене дозування на другий і третій день. Обов'язкове використання цілодобової аерації. Для підвищення ефективності в перший день лікування рекомендується вимкнути освітлення.

Після закінчення курсу обробки в обов'язковому порядку провести дві заміни води, 50% води на четвертий день і 50% на шостий від початку обробки або використовувати активоване вугілля як адсорбент.

З метою збереження мікрофлори акваріума і економії препарату можна проводити цю процедуру в спеціально підготовленому карантинному акваріумі.

Об’єм флакона: 60мл на 1200л

Термін і умови зберігання:
2 роки при температурі не вище 30 ° С

Заходи безпеки:

  • Берегти від дітей.
  • Не вживати всередину.
  • При потраплянні на руки або слизову оболонку очей промити великою кількістю води.

Не є ветпрепаратом

Відгуків: 0
Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Доставка живого товару


  • Надсилаємо автобусом з Одеси - мін. сума замовлення 500 грн.
  • Надсилаємо потягом з Одеси - мін. сума замовлення 500 грн.
  • Відправлення Новою Поштою – тільки в теплу пору року (Нічна температура 13С+) – мін. сума замовлення 300 грн.
  • Рибку відправляємо в термоконтейнерах, вартість такого додаткового пакування 20-60 грн за погодженням з менеджером
  • Живий товар на суму від 1500 грн - термопакунок безкоштовно!
  • Рибок, креветок, равликів і іншу акваріумну живність - відправляємо після повної передоплати (1-2 дні до відправлення).


докладніше - >>

Доставка товару з акваріумістики

  • мінімальної суми замовлення немає
  • форма оплати будь-яка
AQUAYER

AQUAYER

AQUAYER - засновник Сергій Єрмолаєв, кандидат хімічних наук, автор наукових публікацій, у якого більше десяти років наукової діяльності. Сергій Єрмолаєв - розробник всіх препаратів для акваріумів торгової марки AQUAYER. Він автор статей про ро... Детальніше...
Схожі товари
Хіт!
Іхтіофтіріцід, 60мл (AQUAYER)
Хіт!
Гексаметр (AQUAYER)
Гексаметр (AQUAYER)
84 грн
Хіт!
Іхтіофтіріцід, 100мл (AQUAYER)
Хіт!
Парацід, 60мл (AQUAYER)
Парацід, 60мл (AQUAYER)
49 грн
Хіт!
Аквамед, 100мл (AQUAYER)
Аквамед, 100мл (AQUAYER)
69 грн
Засіб проти захворювань Rikka Метиленовий синій , 100 мл
Об`єм: 100 мл Країна бренду: Україна
67 грн