095 355 7047

АльгоШок 60мл AQUAYER

Хіт!
Модель:
2061
Артикул:
AS60
Виробники
AQUAYER
Наявність:
На складі
49 грн
Професійні консультації

AQUAYER АльгоШок - засіб проти зелених нитчастих водоростей і цвітіння води, розроблений Сергієм Єрмолаєвим. AQUAYER АльгоШок діє на ті водорості в акваріумі, проти яких AQUAYER Альгіцид + СО2 слабко ефективний. Ці два альгіцида мають різний механізм дії на водорості. Якщо Альгіцид + СО2 більш ефективний проти червоних водоростей (чорна борода, оленячий ріг) і ксенококуса, то дія АльгоШока більше сфокусована на зелених нитчастих водоростях і цвітінні води (зелена вода).

нитчатка

Як працює AQUAYER АльгоШок?

Багатьом відомо, що в боротьбі з нитчастими водоростями допомагає перекис водню, проте його дія короткочасна. AQUAYER АльгоШок містить перекис, а також інший альгіцид - QAC. Ефективність цих двох альгіцідів особливо висока при спільній дії. Перекис водню окислює клітини водоростей, послаблюючи їх, що забезпечує легке проникнення QAC в клітку водоростей. Перекис має швидку дію і працює протягом кількох годин. QAC забезпечує тривалу дію і працює до тих пір, поки не зникне з води з підмінами.

Застосування

8 мл на 50 літрів на день. Вносити протягом трьох днів. При великій кількості водоростей можна провести інтенсивну обробку з дозуванням 12 мл на 50 літрів на день протягом трьох днів.
Якщо нитчасті водорості зосереджені на маленькій ділянці, наприклад, у вигляді пучка, тоді практичніше провести локальну обробку засобом, використовуючи шприц.
Після обробки акваріума із зеленою водою (цвітіння води) рекомендується осадити знебарвлені водорості за допомогою AQUAYER Кристал .
Препарат сильної дії і існує ймовірність пошкодження деяких видів рослин. Якщо в перший день використання якісь цінні види рослин негативно відреагували, зупиніть внесення препарату. Також радимо використовувати препарат з обережністю, якщо в акваріумі живуть чутливі види равликів, наприклад, нерітіни.

Склад:
перекис водню, QAC

Об’єм: 60 мл

Термін і умови зберігання:
3 роки при температурі не вище 30 ° С

Заходи безпеки:
Берегти від дітей. Не вживати всередину. Містить перекис. Уникати потрапляння на шкіру і слизову оболонку очей. При потраплянні на слизову оболонку очей або шкіру промити великою кількістю води.

Відгуків: 0
Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Доставка живого товару


  • Надсилаємо автобусом з Одеси - мін. сума замовлення 500 грн.
  • Надсилаємо потягом з Одеси - мін. сума замовлення 500 грн.
  • Відправлення Новою Поштою – тільки в теплу пору року (Нічна температура 13С+) – мін. сума замовлення 300 грн.
  • Рибку відправляємо в термоконтейнерах, вартість такого додаткового пакування 20-60 грн за погодженням з менеджером
  • Живий товар на суму від 1500 грн - термопакунок безкоштовно!
  • Рибок, креветок, равликів і іншу акваріумну живність - відправляємо після повної передоплати (1-2 дні до відправлення).


докладніше - >>

Доставка товару з акваріумістики

  • мінімальної суми замовлення немає
  • форма оплати будь-яка
Чому з'явилися водорості в акваріумі ?
Статті 28.03.2023 934
Чому з'явилися водорості в акваріумі ?
У Вас з'явилися водорості в акваріумі? Водорості в будь-якому акваріумі (свіжозапущеному або старому, рибнику або травнику) з'являються пр..
AQUAYER

AQUAYER

AQUAYER - засновник Сергій Єрмолаєв, кандидат хімічних наук, автор наукових публікацій, у якого більше десяти років наукової діяльності. Сергій Єрмолаєв - розробник всіх препаратів для акваріумів торгової марки AQUAYER. Він автор статей про ро... Детальніше...
Схожі товари
Хіт!
АльгоШок 100мл AQUAYER
АльгоШок 100мл AQUAYER
69 грн
Хіт!
АльгоШок 250мл AQUAYER
АльгоШок 250мл AQUAYER
147 грн
Хіт!
Альгицид + СО2, 60мл (AQUAYER)
Хіт!
Альгицид + СО2, 100мл (AQUAYER)
Хіт!
Альгицид + СО2, 250мл (AQUAYER)
Хіт!
Альгицид + СО2, 1л (AQUAYER)
Альгицид + СО2, 1л (AQUAYER)
424 грн
Хіт!
Альгицид + СО2, 500мл (AQUAYER)