095 355 7047

АльгоШок 250мл AQUAYER

Хіт!
Модель:
2063
Артикул:
AS250
Виробники
AQUAYER
Наявність:
На складі
147 грн
Професійні консультації

AQUAYER АльгоШок - засіб проти зелених нитчастих водоростей і цвітіння води, розроблений Сергієм Єрмолаєвим. AQUAYER АльгоШок діє на ті водорості в акваріумі, проти яких AQUAYER Альгіцид + СО2 слабко ефективний. Ці два альгіцида мають різний механізм дії на водорості. Якщо Альгіцид + СО2 більш ефективний проти червоних водоростей (чорна борода, оленячий ріг) і ксенококуса, то дія АльгоШока більше сфокусована на зелених нитчастих водоростях і цвітінні води (зелена вода).

нитчатка

Як працює AQUAYER АльгоШок?

Багатьом відомо, що в боротьбі з нитчастими водоростями допомагає перекис водню, проте його дія короткочасна. AQUAYER АльгоШок містить перекис, а також інший альгіцид - QAC. Ефективність цих двох альгіцідів особливо висока при спільній дії. Перекис водню окислює клітини водоростей, послаблюючи їх, що забезпечує легке проникнення QAC в клітку водоростей. Перекис має швидку дію і працює протягом кількох годин. QAC забезпечує тривалу дію і працює до тих пір, поки не зникне з води з підмінами.

Застосування

8 мл на 50 літрів на день. Вносити протягом трьох днів. При великій кількості водоростей можна провести інтенсивну обробку з дозуванням 12 мл на 50 літрів на день протягом трьох днів.
Якщо нитчасті водорості зосереджені на маленькій ділянці, наприклад, у вигляді пучка, тоді практичніше провести локальну обробку засобом, використовуючи шприц.
Після обробки акваріума із зеленою водою (цвітіння води) рекомендується осадити знебарвлені водорості за допомогою AQUAYER Кристал .
Препарат сильної дії і існує ймовірність пошкодження деяких видів рослин. Якщо в перший день використання якісь цінні види рослин негативно відреагували, зупиніть внесення препарату. Також радимо використовувати препарат з обережністю, якщо в акваріумі живуть чутливі види равликів, наприклад, нерітіни.

Склад:
перекис водню, QAC

Об’єм: 250 мл

Термін і умови зберігання:
3 роки при температурі не вище 30 ° С

Заходи безпеки:
Берегти від дітей. Не вживати всередину. Містить перекис. Уникати потрапляння на шкіру і слизову оболонку очей. При потраплянні на слизову оболонку очей або шкіру промити великою кількістю води.

Відгуків: 0
Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Доставка живого товару


  • Надсилаємо автобусом з Одеси - мін. сума замовлення 500 грн.
  • Надсилаємо потягом з Одеси - мін. сума замовлення 500 грн.
  • Відправлення Новою Поштою – тільки в теплу пору року (Нічна температура 13С+) – мін. сума замовлення 300 грн.
  • Рибку відправляємо в термоконтейнерах, вартість такого додаткового пакування 20-60 грн за погодженням з менеджером
  • Живий товар на суму від 1500 грн - термопакунок безкоштовно!
  • Рибок, креветок, равликів і іншу акваріумну живність - відправляємо після повної передоплати (1-2 дні до відправлення).


докладніше - >>

Доставка товару з акваріумістики

  • мінімальної суми замовлення немає
  • форма оплати будь-яка
Чому з'явилися водорості в акваріумі ?
Статті 28.03.2023 934
Чому з'явилися водорості в акваріумі ?
У Вас з'явилися водорості в акваріумі? Водорості в будь-якому акваріумі (свіжозапущеному або старому, рибнику або травнику) з'являються пр..
AQUAYER

AQUAYER

AQUAYER - засновник Сергій Єрмолаєв, кандидат хімічних наук, автор наукових публікацій, у якого більше десяти років наукової діяльності. Сергій Єрмолаєв - розробник всіх препаратів для акваріумів торгової марки AQUAYER. Він автор статей про ро... Детальніше...
Схожі товари