095 355 7047

Жидкое удобрение Rikka Комплекс Железо + , 100 мл

Модель:
3742
Артикул:
F-151
Производители
Rikka
Наличие:
Нет в наличии
36 грн
Объём
100 мл
Страна бренда
Україна
Все характеристики
Профессиональные консультации

Жидкое удобрение Rikka Комплекс Железо + , 100 мл в Києві та Україні


Комплекс «Залізо+» – це високоефективне добриво для акваріумних рослин, що містить двовалентні залізо та марганець у формі хелатних комплексів, а також природні органічні комплексони та стимулятори росту рослин. Регулярне застосування комплексу забезпечує соковите зелене та червоне забарвлення рослин, стимулює їх зростання та активний розвиток кореневої системи. Рекомендується для рослин, які споживають поживні речовини через листя. На відміну від інших виробників, хелатні сполуки заліза та марганцю ми отримуємо не простим змішуванням солей заліза та комплексону, а автоклавним синтезом з пірофорного заліза та порошкоподібного марганцю і карбонових кислот, після чого донасичуємо розчин вітамінами та карбоновими кислотами. Такий складний метод отримання добрива дозволяє підвищити стабільність двовалентного заліза в акваріумній воді в десятки разів. Двовалентне залізо у поєднанні з марганцем ефективно запобігає різноманітним захворюванням рослин, насамперед хлорозу, основні симптоми якого – плямистість, потемніння та відмирання листя. Комплекс «Залізо+» є додатковим засобом щоденного підживлення рослин і дає прекрасні результати в поєднанні з добривом «Комплекс МАКРО» та «Комплекс МІКРО». Не містить нітратів і фосфатів, забезпечує здорове зростання і соковиту зелень рослин. У рекомендованих дозах не шкідливий для риб та інших мешканців акваріума.  
ВИКОРИСТАННЯ: Препарат бажано використовувати щоденно. Додавати із розрахунку 1 мл на 100 л води. Рекомендується використовувати разом з «Комплекс МАКРО» та «Комплекс МІКРО». Склад: Fe, Mn, карбонові кислоти, вітаміни групи В, С, РР.
Термін придатності: 24 місяця.
Об'єм: 100 мл.

Виробляється відповідно до ТУ У 20.5-3348315741-001:2015.
Хороший вибір та відмінна ціна на Удобрения, перевірена якість та зручність оплати та замовлення, плюс швидка доставка не тільки по Києву, а й у будь-який куточок України – це причини купити Жидкое удобрение Rikka Комплекс Железо + , 100 мл саме у нашому інтернет-магазині ІМ Акварибки!

Характеристики

Объём
100 мл
Страна бренда
Україна
Срок годности
24 місяця
Отзывов: 0
Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст.

Доставка живого товара


  • Отправка Новой Почтой – (Ночная температура 12С+) – мин. сумма заказа 500 грн (рыбки, оборудование, корм, что угодно)
  • Отправка автобусом из Одессы - мин. сумма заказа 500 грн .
  • Отправка поездом из Одессы - мин. сумма заказа 500 грн.
  • Рыбку отправляем в термоконтейнерах, стоимость такой дополнительной упаковки 20-60 грн по согласованию с менеджером
  • Живой товар на сумму от 1500 грн - термоупаковка бесплатна !
  • Рыбок, креветок, улиток и другую аквариумную живность - отправляем  после полной предоплаты (1-2 дня до отправки).


подробнее ->>

Доставка товара по аквариумистике

  • минимальной суммы заказа нет
  • форма оплаты любая
Похожие товары