095 355 7047

Удо Єрмолаєва МІКРО +, 250мл (AQUAYER)

Хіт!
Модель:
2071
Артикул:
MI250
Виробники
AQUAYER
Наявність:
На складі
137 грн
Професійні консультації

AQUAYER Удо Єрмолаєва МІКРО + - щоденне добриво для акваріумних рослин. Містить залізо і всі необхідні мікроелементи для насиченого забарвлення рослин. Компонент системи добрив для акваріумних рослин Єрмолаєва (див. Інфографіку нижче).

Ключовою у формулі AQUAYER Удо Єрмолаєва МІКРО + є суміш хелатів, оптимізована Сергієм Єрмолаєвим. Для приготування оптимальної суміші хелатів для акваріумних рослин необхідна збалансована кількість різних хелатуючих лігандів Хелатуючих лігандів не повинно бути мало, оскільки в цьому випадку залізо і деякі мікроелементи осядуть до того як засвоїтися рослинами. Хелатуючих лігандів не повинно бути і багато, оскільки в цьому випадку вони можуть погіршити доступність поживних елементів для рослин. В Удо Єрмолаєва МІКРО + використовується суміш таких хелатуючих лігандів як глюконат і ДТПА. Глюконат заліза досить стабільний у великому інтервалі рН і в той же час не накопичується в акваріумній воді, оскільки швидко споживається рослинами і бактеріями. У той же час функція хелатів ДТПА з залізом і деяких мікроелементів полягає в підтримці постійної концентрації заліза і мікроелементів у воді на мінімальному рівні, щоб вони були в будь-який момент доступні рослинам.

Застосування

Добриво рекомендується вносити щодня, або через день перед увімкненням світла в акваріумі. 1 мл на 70 літрів акваріумної води при щоденному внесенні, або 2 мл при внесенні через день. Для акваріумів з додатковою подачею СО2 дозування слід збільшити, оскільки в таких акваріумах рослини споживають значно більше поживних елементів. Також слід враховувати, що кожен акваріум весь час змінюється. Тому система Єрмолаєва включає оптимізацію дозувань добрив з плином часу (молодий акваріум - до 1 місяця, зрілий акваріум - 1-18 місяців і старий акваріум - більше 18 місяців). Для визначення типу акваріума скористайтеся інфографікою системи Єрмолаєва:

система Єрмолаєва інфографіка

Більш детально про схему дозувань для різних типів акваріумів читайте в статті .

Для розрахунку дозування добрива під умови в вашому акваріумі скористайтеся зручним мобільним додатком AQUAYER Калькулятор :

Відповіді на багато питань, що стосуються вирощування акваріумних рослин, можна знайти в книзі Сергія Єрмолаєва" Рослинний акваріум. Ази і тонкощі утримування рослин в акваріумі ".

Об’єм флакона - 250 мл.

Склад добрива

Калій (К) 6.930 г/л
Залізо (Fe) 1.200 г/л
Магній (Mg) 0.800 г/л
Марганець (Mn) 0.400 г/л
Бор (В) 0.072 г/л
Молібден (Мо) 0.030 г/л
Мідь (Cu) 0.045 г/л
Цинк (Zn) 0.015 г/л
Кобальт (Со) 0.007 г/л
Аніони: глюконат , ДТПА , сульфат, хлорид і ін.

Термін і умови зберігання:
3 роки при температурі не вище 30 ° С

Відгуків: 0
Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Доставка живого товару


  • Надсилаємо автобусом з Одеси - мін. сума замовлення 500 грн.
  • Надсилаємо потягом з Одеси - мін. сума замовлення 500 грн.
  • Відправлення Новою Поштою – тільки в теплу пору року (Нічна температура 13С+) – мін. сума замовлення 300 грн.
  • Рибку відправляємо в термоконтейнерах, вартість такого додаткового пакування 20-60 грн за погодженням з менеджером
  • Живий товар на суму від 1500 грн - термопакунок безкоштовно!
  • Рибок, креветок, равликів і іншу акваріумну живність - відправляємо після повної передоплати (1-2 дні до відправлення).


докладніше - >>

Доставка товару з акваріумістики

  • мінімальної суми замовлення немає
  • форма оплати будь-яка
AQUAYER

AQUAYER

AQUAYER - засновник Сергій Єрмолаєв, кандидат хімічних наук, автор наукових публікацій, у якого більше десяти років наукової діяльності. Сергій Єрмолаєв - розробник всіх препаратів для акваріумів торгової марки AQUAYER. Він автор статей про ро... Детальніше...
Схожі товари