095 355 7047

Таблетки Залізо плюс, 30 шт (AQUAYER)

Модель:
2238
Артикул:
UETF
Виробники
AQUAYER
Наявність:
На складі
99 грн
Професійні консультації

Таблетки Залізо плюс , 30 шт - це ґрунтове добриво з удосконаленою формулою Єрмолаєва, яке включає збільшений вміст заліза і калію. Таблетки також мають збільшений розмір для зручного використання. Добриво забезпечує інтенсивну підгодівлю кущових рослин: криптокорин, ехінодорусів і інших видів, які вважають за краще харчування з ґрунту. Тривалість дії - 6 місяців.

таблетки залізо

Які переваги Таблеток Залізо плюс?

AQUAYER Таблетки Залізо плюс в 6 разів більше раніше випущених AQUAYER Удо Єрмолаєва таблетки , тому їх застосування більш зручне в разі підгодівлі великих кущів рослин.

AQUAYER Таблетки Залізо плюс є більш концентрованої і таблетованої форми AQUAYER Поживна підкладка зі збільшеним вмістом заліза і калію. AQUAYER Таблетки Залізо плюс це зручний спосіб внесення в ґрунт поживних елементів для вибіркових рослин в уже запущеному акваріумі. Коріння отримують харчування з поверхні ґрунтових добрив, а площа поверхні порошку більше ніж у таблеток або кульок. AQUAYER Таблетки Залізо плюс розроблені таким чином, щоб вони швидко розпадалися в порошок відразу після внесення в ґрунт акваріума.

aquayer таблетки

акваріумістики .

Застосування

Занурити в ґрунт 1-2 таблетки на глибину 1-3 см поблизу рослини. Для більшого ефекту можна занурити більше таблеток. Передозування неможливе. Рекомендується використовувати таблетки також при посадці нової рослини в акваріум.

Склад добрива

Залізо (Fe) 35.5 г/кг
Кальцій (Ca) 32.0 г/кг
Калій (K) 10.7 г/кг
Азот (N) 16.0 г/кг
Фосфор (P) 0.33 г/кг
Марганець (Mn) 1.0 г/кг
Магній (Mg) 1.0 г/кг
Натрій (Na) 0.2 г/кг
Цинк (Zn) 0.05 г/кг

30 таблеток по 1 г, діаметром 15мм.
Термін і умови зберігання:
3 роки в сухому місці

Відгуків: 0
Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Доставка живого товару

  • Відправлення Новою Поштою – (Нічна температура 12С+) – мін. сума замовлення 500 грн (рибки, обладнання, корм, будь що)
  • Надсилаємо автобусом з Одеси - мін. сума замовлення 500 грн.
  • Надсилаємо потягом з Одеси - мін. сума замовлення 500 грн.
  • Рибку відправляємо в термоконтейнерах, вартість такого додаткового пакування 20-60 грн за погодженням з менеджером
  • Живий товар на суму від 1500 грн - термопакунок безкоштовно!
  • Рибок, креветок, равликів і іншу акваріумну живність - відправляємо після повної передоплати (1-2 дні до відправлення).


докладніше - >>

Доставка товару з акваріумістики

  • мінімальної суми замовлення немає
  • форма оплати будь-яка
AQUAYER

AQUAYER

AQUAYER - засновник Сергій Єрмолаєв, кандидат хімічних наук, автор наукових публікацій, у якого більше десяти років наукової діяльності. Сергій Єрмолаєв - розробник всіх препаратів для акваріумів торгової марки AQUAYER. Він автор статей про ро... Детальніше...
Схожі товари