095 355 7047

Удо Єрмолаєва ЖЕЛЕЗО +, 60мл (AQUAYER)

Хіт!
Модель:
2246
Артикул:
F60
Виробники
AQUAYER
Наявність:
На складі
45 грн
Професійні консультації

AQUAYER Удо Єрмолаєва ЗАЛІЗО + - концентроване джерело заліза і марганцю для акваріумних рослин, розроблене Єрмолаєвим. Використовується як додаткове джерело заліза, крім Удо Єрмолаєва МІКРО + . Також може використовуватися замість Удо Єрмолаєва МІКРО + в разі старих акваріумів, що утримуються з використанням системи добрив для акваріумних рослин Єрмолаєва (див. Інфографіку нижче).

Удо Єрмолаєва ЗАЛІЗО + - високоефективний засіб проти хлорозу (пожовтіння листа) виникає при нестачі заліза в акваріумі. Рекомендується використовувати для швидкозростаючих видів рослин, а також рослин вимогливих до вмісту заліза в акваріумній воді.

Застосування

У молодих (0-1 місяць) або зрілих (1-18 місяців) акваріумах добриво рекомендується вносити при наявності ознак нестачі заліза (сповільнене зростання, хлороз - пожовтіння листа). Дозування: 1 мл на 70л акваріумної води раз на тиждень. Для акваріумів з великою кількістю рослин і подачею СО2 добриво слід вносити щодня або через день в зазначеному дозуванні.
У старих (більше 18 місяців) акваріумах, що утримуються з використанням системи добрив для акваріумних рослин Єрмолаєва, добриво ЗАЛІЗО + може застосовуватися замість Удо Єрмолаєва МІКРО + в дозуванні 1-2 мл на 70л акваріумної води на день. 1 мл Удо Єрмолаєва ЗАЛІЗО + підвищує концентрацію заліза на 0.1 мг/л в 70 л акваріумної води.
Для визначення типу акваріума скористайтеся інфографікою системи Єрмолаєва:

система Єрмолаєва інфографіка

Більш детально про схему дозувань для різних типів акваріумів читайте в статті .

Для розрахунку дозування добрива під умови в вашому акваріумі скористайтеся зручним мобільним додатком AQUAYER Калькулятор :

Відповіді на багато питань, що стосуються вирощування акваріумних рослин, можна знайти в книзі Сергія Єрмолаєва" Рослинний акваріум. Ази і тонкощі утримування рослин в акваріумі ".

Об’єм: 60 мл.

Склад добрива

Залізо 7.00 г/л
Марганець 1.30 г/л
Аніони: глюконат , ДТПА і ін.

Термін і умови зберігання:
3 роки при температурі не вище 30 ° С

Відгуків: 0
Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Доставка живого товару

  • Відправлення Новою Поштою – (Нічна температура 12С+) – мін. сума замовлення 500 грн (рибки, обладнання, корм, будь що)
  • Надсилаємо автобусом з Одеси - мін. сума замовлення 500 грн.
  • Надсилаємо потягом з Одеси - мін. сума замовлення 500 грн.
  • Рибку відправляємо в термоконтейнерах, вартість такого додаткового пакування 20-60 грн за погодженням з менеджером
  • Живий товар на суму від 1500 грн - термопакунок безкоштовно!
  • Рибок, креветок, равликів і іншу акваріумну живність - відправляємо після повної передоплати (1-2 дні до відправлення).


докладніше - >>

Доставка товару з акваріумістики

  • мінімальної суми замовлення немає
  • форма оплати будь-яка
AQUAYER

AQUAYER

AQUAYER - засновник Сергій Єрмолаєв, кандидат хімічних наук, автор наукових публікацій, у якого більше десяти років наукової діяльності. Сергій Єрмолаєв - розробник всіх препаратів для акваріумів торгової марки AQUAYER. Він автор статей про ро... Детальніше...
Схожі товари