095 355 7047

Крев, 100мл (AQUAYER)

Хіт!
Модель:
2067
Артикул:
KV100
Виробники
AQUAYER
Наявність:
На складі
79 грн
Професійні консультації

AQUAYER крев - спеціальне добриво для мохів в акваріумі. Не містить мідь. Безпечно для чутливих до солей міді креветок. Крев створює сприятливі умови для буяння мохів у водному середовищі. До складу входять азот, фосфор, калій, залізо і всі найважливіші для зростання мохів мікроелементи.

Добриво для мохів

Добриво, яке знижує концентрацію міді.

Як це працює? Звичайно, безпосередньо добриво крев не поглинає мідь, але воно стимулює зростання мохів, які в свою чергу поглинають мідь з води. Мохам необхідна невелику кількість міді для зростання. Тому при харчуванні мохів добривом крев вони будуть поглинати ту мідь, яка міститься у водопровідній воді. Мідь та інші шкідливі для креветок речовини можуть потрапити в акваріум не тільки з водопровідною водою, а навіть з поверхні недостатньо вимитих рук. Рослини здатні поглинати і інші шкідливі для креветок важкі метали, крім міді. А креветки до того ж люблять харчуватися під мохами.

Добриво для креветника

Інструкція:

Додати за допомогою крапельного дозатора, або ковпачка в акваріумну воду. Дозування 1 мл на 20 л два рази на тиждень. Якщо в акваріум подається вуглекислий газ для прискорення росту рослин, добриво можна вносити частіше, наприклад, 4 рази на тиждень в зазначеному дозуванні.

Об’єм: 100 мл

Термін і умови зберігання:
3 роки при температурі не вище 30 ° С

Відгуків: 0
Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Доставка живого товару

  • Відправлення Новою Поштою – (Нічна температура 12С+) – мін. сума замовлення 500 грн (рибки, обладнання, корм, будь що)
  • Надсилаємо автобусом з Одеси - мін. сума замовлення 500 грн.
  • Надсилаємо потягом з Одеси - мін. сума замовлення 500 грн.
  • Рибку відправляємо в термоконтейнерах, вартість такого додаткового пакування 20-60 грн за погодженням з менеджером
  • Живий товар на суму від 1500 грн - термопакунок безкоштовно!
  • Рибок, креветок, равликів і іншу акваріумну живність - відправляємо після повної передоплати (1-2 дні до відправлення).


докладніше - >>

Доставка товару з акваріумістики

  • мінімальної суми замовлення немає
  • форма оплати будь-яка
AQUAYER

AQUAYER

AQUAYER - засновник Сергій Єрмолаєв, кандидат хімічних наук, автор наукових публікацій, у якого більше десяти років наукової діяльності. Сергій Єрмолаєв - розробник всіх препаратів для акваріумів торгової марки AQUAYER. Він автор статей про ро... Детальніше...
Схожі товари