095 355 7047

Жидкое удобрение Rikka Фито стимул , 30 мл

Модель:
3749
Артикул:
F-171
Производители
Rikka
Наличие:
Нет в наличии
118 грн
Объём
30 мл
Страна бренда
Україна
Все характеристики
Профессиональные консультации

Жидкое удобрение Rikka Фито стимул , 30 мл найкращий вибір у категорії Удобрения


rikka ''Фіто стимул'' - унікальний стимулятор росту для акваріумних рослин. Стимулююча дія заснована на комбінації з чотирьох фітогормонів, для розчинення яких використані спеціальні органічні розчинники, що дозволяє зберегти стимулюючи властивості протягом тривалого часу, адже у водному середовищі фітогормони розкладаються за декілька днів. Засіб пройшов тривалі випробування у реальних умовах та показав надзвичайну ефективність - швідкість росту збільшувлась у 2-3 рази, швидкість утворення нових пагонів - у 3-5 разів, розмір лисття збільшувався на 20-50%, посилювалась забарвленність рослин та розгалуженість коріння. Можна застосовувати як у новому акваріумі (але вже зі стабілізованим нітрифікуючим циклом) так і в ''старих'' акваріумах. Засіб допомогає пришвідшити укорінення нових рослин та збільшити кількість нових пагонів у ''старих''.
ВИКОРИСТАННЯ: Препарат бажано використовувати щотижня. Протягом використання необхідно забезпечити інтенсивну аерацію! Перше використання: 5 мл (150 крапель) на 100 л води. Подальше використання: 5 мл (150 крапель) на 100 л води із розрахунку на об'єм води, що замінюється. У випадку великої кількості рослин у акваріумі, можна збільшити повторонне  дозування до 5 мл на 100 л на весь об'єм води у акваріумі. Протягом використання рекомендується додавати добрива у збільшенній концентрації, адже під час інтенсивного росту йде прискорене їх споживання. Необхідно регулярно контролювати параметри води у акваріумі. Після додавання засобу до акваріуму можливе легке помутніння води, внаслідок бактеріального розкладення органічних сполук. Протягом 1-2 доби каламутність повинна пройти. Засіб необхідно додавати у зону в високою турбулентністтю для швидкого розчинення. Склад: природні рослинні гормони, багатоатомні спирти - стабілізатори.
Термін придатності: 24 місяця, але не більше 12 місяців з моменту відкриття флакону.
Об'єм: 30 мл.

Виробляється відповідно до ТУ У 20.5-3348315741-001:2015.
Хороший вибір та відмінна ціна на Удобрения, перевірена якість та зручність оплати та замовлення, плюс швидка доставка не тільки по Києву, а й у будь-який куточок України – це причини купити Жидкое удобрение Rikka Фито стимул , 30 мл саме у нашому інтернет-магазині Aquaribki.com.ua!

Характеристики

Объём
30 мл
Страна бренда
Україна
Срок годности
24 місяця
Отзывов: 0
Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст.

Доставка живого товара


  • Отправка Новой Почтой – (Ночная температура 12С+) – мин. сумма заказа 500 грн (рыбки, оборудование, корм, что угодно)
  • Отправка автобусом из Одессы - мин. сумма заказа 500 грн .
  • Отправка поездом из Одессы - мин. сумма заказа 500 грн.
  • Рыбку отправляем в термоконтейнерах, стоимость такой дополнительной упаковки 20-60 грн по согласованию с менеджером
  • Живой товар на сумму от 1500 грн - термоупаковка бесплатна !
  • Рыбок, креветок, улиток и другую аквариумную живность - отправляем  после полной предоплаты (1-2 дня до отправки).


подробнее ->>

Доставка товара по аквариумистике

  • минимальной суммы заказа нет
  • форма оплаты любая
Похожие товары