095 355 7047

Ремінерал, 330 г (AQUAYER)

Хіт!
Модель:
2236
Артикул:
RM
Виробники
AQUAYER
Наявність:
На складі
149 грн
Професійні консультації

AQUAYER Ремінерал GH /KH + - унікальна суміш мінералів, розроблена Сергієм Єрмолаєвим, створює оптимальний баланс солей кальцію і магнію в акваріумній воді. Створює карбонатний буфер для стабілізації рН і запобіганню його небезпечного падіння до показників нижче 6. Використовується для обов'язкового відновлення жорсткості води після фільтра зворотного осмосу. Не містить натрію і хлориду.

У чому унікальність формули Ремінерал GH /KH +?

Існує багато варіантів сумішей для ремінералізації води після фільтра зворотного осмосу. Деякі суміші містять хлорид кальцію тільки тому, що це сіль, що легко розчиняється і її зручного застосовувати. Однак, з підняттям загальної жорсткості GH ці солі також істотно піднімають концентрацію хлориду. Хлорид у великих концентраціях пригнічує ріст рослин в акваріумі і цей ефект найбільш помітний на вибагливих рослинах.
В інших сумішах використовують тільки сульфати і хоч вони і не містять хлоридів, але в той же час не відновлюють карбонатну жорсткість (КН), тільки загальну (GH). Якщо карбонатну жорсткість не відновлювати знову, в умовах подачі вуглекислого газу (СО2), рН води може опускатися нижче значення 6. Деякі рослини можуть розчинятися при рН нижче 6. Також при нульовій карбонатній жорсткості рН може коливатися в великих інтервалах, що може викликати загибель риб.
Унікальність формули AQUAYER Ремінерал GH /KH + в тому, що вона дозволяє відновлювати не тільки загальну жорсткість, але і карбонатну в оптимальному співвідношенні. Фактично ця формула складається з тих же самих солей кальцію і магнію, які містяться в природній воді. При цьому Ремінерал GH /KH + ще і не містить хлориди.

Інструкція

Змішати необхідну кількість суміші в відрі з водою. Перемішувати протягом декількох хвилин і влити в акваріум не чекаючи повного розчинення мінералів у воді. Біла суспензія мінералів повністю розчиняється в акваріумній воді протягом години. Загальна жорсткість води підвищується швидко, в той час як карбонатна жорсткість може підвищуватися повільніше - протягом доби.

Контролюйте зміни показників загальної і карбонатної жорсткості в воді за допомогою наборів AQUAYER тест GH і AQUAYER тест КH .

4г суміші на 50л води підвищують GH /KH відповідно на 3dH /2dH (німецькі градуси)
8г суміші на 50л води підвищують GH /KH відповідно на 6dH /4dH
Радимо використовувати ваги. При відсутності ваг скористайтеся столовою або чайною ложкою.
1 чайна ложка суміші без гірки = 5г
1 столова ложка суміші без гірки = 12г

Містить Ca - 17.7%, Mg - 5.5%

Термін і умови зберігання:
Зберігати в сухому місці. Термін придатності не обмежений.

Відгуків: 0
Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Доставка живого товару

  • Відправлення Новою Поштою – (Нічна температура 12С+) – мін. сума замовлення 500 грн (рибки, обладнання, корм, будь що)
  • Надсилаємо автобусом з Одеси - мін. сума замовлення 500 грн.
  • Надсилаємо потягом з Одеси - мін. сума замовлення 500 грн.
  • Рибку відправляємо в термоконтейнерах, вартість такого додаткового пакування 20-60 грн за погодженням з менеджером
  • Живий товар на суму від 1500 грн - термопакунок безкоштовно!
  • Рибок, креветок, равликів і іншу акваріумну живність - відправляємо після повної передоплати (1-2 дні до відправлення).


докладніше - >>

Доставка товару з акваріумістики

  • мінімальної суми замовлення немає
  • форма оплати будь-яка
AQUAYER

AQUAYER

AQUAYER - засновник Сергій Єрмолаєв, кандидат хімічних наук, автор наукових публікацій, у якого більше десяти років наукової діяльності. Сергій Єрмолаєв - розробник всіх препаратів для акваріумів торгової марки AQUAYER. Він автор статей про ро... Детальніше...
Схожі товари
Хіт!
NO 3 мінус, 100мл (AQUAYER)
NO 3 мінус, 100мл (AQUAYER)
64 грн
Хіт!
NO 3 мінус, 250мл (AQUAYER)
NO 3 мінус, 250мл (AQUAYER)
137 грн
Хіт!
NO 3 мінус, 60мл (AQUAYER)
NO 3 мінус, 60мл (AQUAYER)
45 грн
pH / KH мінус, 1л (AQUAYER)
393 грн
Хіт!
pH / KH мінус, 250мл (AQUAYER)
pH / KH мінус, 250мл (AQUAYER)
136 грн
Хіт!
pH / KH мінус, 500мл (AQUAYER)
pH / KH мінус, 500мл (AQUAYER)
233 грн
Хіт!
pH / KH мінус, 60мл (AQUAYER)
pH / KH мінус, 60мл (AQUAYER)
45 грн