095 355 7047

Кристал, 100мл (AQUAYER)

Хіт!
Модель:
2229
Артикул:
CR100
Виробники
AQUAYER
Наявність:
На складі
90 грн
Професійні консультації

AQUAYER Кристал - засіб усуває в акваріумі каламуть будь-якого походження. Дозволяє підтримувати кришталеву чистоту і прозорість води в акваріумі. Ефективний в широкому діапазоні рН і КН води. Каламуть в акваріумі може виникати з різних причин. Найчастіше вода каламутніє на етапі запуску акваріума, коли в акваріумі ще не поселилися мікроорганізми, які усувають дрібні зважені частинки з води природним чином. Вода може помутніти навіть в зрілому акваріумі, наприклад, після пересадки великої кількості рослин.

Як працює AQUAYER Кристал?

Не кожен фільтр може впоратися з дуже дрібними частинками, які утворюють білу суспензію в акваріумі. AQUAYER Кристал містить коагулянт, який забезпечує злипання дрібних зважених часток з утворенням більш великих часток. Великі частинки, в свою чергу, вже можуть бути відфільтровані фільтром. Нижче проілюстровано дію AQUAYER Кристал. Зверху акваріум з білої каламуттю, знизу - через 12 годин після додавання препарату.

муть в акваріумі

Застосування

Додати 15 крапель (1 мл) на 40 літрів води, ввечері перед вимиканням світла в акваріумі. Фільтр не вимикати. Відразу після додавання можливе збільшення візуального помутніння води, але на ранок вода в акваріумі повинна бути кришталево чистою. У рослинних акваріумах з подачею вуглекислого газу для поліпшення дії AQUAYER Кристал рекомендується хоча б за 4 години перед застосуванням препарату зупинити подачу вуглекислого газу. Це необхідно для підвищення рН води на час дії препарату. На ранок подачу вуглекислого газу можна відновити. Також для коагуляції необхідна карбонатна жорсткість не нижче одного градуса. Можливе щоденне використання.

Об’єм: 100 мл.

Термін і умови зберігання:
3 роки при температурі не вище 30 ° С

Відгуків: 0
Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Доставка живого товару

  • Відправлення Новою Поштою – (Нічна температура 12С+) – мін. сума замовлення 500 грн (рибки, обладнання, корм, будь що)
  • Надсилаємо автобусом з Одеси - мін. сума замовлення 500 грн.
  • Надсилаємо потягом з Одеси - мін. сума замовлення 500 грн.
  • Рибку відправляємо в термоконтейнерах, вартість такого додаткового пакування 20-60 грн за погодженням з менеджером
  • Живий товар на суму від 1500 грн - термопакунок безкоштовно!
  • Рибок, креветок, равликів і іншу акваріумну живність - відправляємо після повної передоплати (1-2 дні до відправлення).


докладніше - >>

Доставка товару з акваріумістики

  • мінімальної суми замовлення немає
  • форма оплати будь-яка
AQUAYER

AQUAYER

AQUAYER - засновник Сергій Єрмолаєв, кандидат хімічних наук, автор наукових публікацій, у якого більше десяти років наукової діяльності. Сергій Єрмолаєв - розробник всіх препаратів для акваріумів торгової марки AQUAYER. Він автор статей про ро... Детальніше...
Схожі товари
Хіт!
Кристал, 60мл (AQUAYER)
Кристал, 60мл (AQUAYER)
64 грн
Хіт!
Ремінерал, 330 г (AQUAYER)
Ремінерал, 330 г (AQUAYER)
149 грн
Хіт!
NO 3 мінус, 100мл (AQUAYER)
NO 3 мінус, 100мл (AQUAYER)
64 грн
Хіт!
NO 3 мінус, 250мл (AQUAYER)
NO 3 мінус, 250мл (AQUAYER)
137 грн
Хіт!
NO 3 мінус, 60мл (AQUAYER)
NO 3 мінус, 60мл (AQUAYER)
45 грн
pH / KH мінус, 1л (AQUAYER)
393 грн
Хіт!
pH / KH мінус, 250мл (AQUAYER)
pH / KH мінус, 250мл (AQUAYER)
136 грн