095 355 7047

Світильник LED Pico Tablet (Прісноводний акваріум до 10л), USB, 6500K чорний

Модель:
4723
Артикул:
87671
Виробники
AquaLighter
Наявність:
На складі
277 грн
Професійні консультації

Світильник LED Pico Tablet (Прісноводний акваріум до 10л), USB, 6500K чорний – найкраща пропозиція в Україні


AquaLighter PicoTablet — краще рішення для утримання невимогливих рослин, креветок і риб типу даніо реріо, півників, гупі в акваріумах малих об’ємів, а також для освітлення флораріумів. Завдяки приємному нековзкому покриттю світильник розташовується на покривному склі. – Маленький. – Стильний. – Функціональний. – В якості джерела освітлення у світильнику використовуються над'яскраві світлодіоди OSRAM (Німеччина). – Має малий розмір, може під’єднуватись до будь-якого роз’єму USB. Встановлюється на покривне скло. Завдяки приємному нековзкому покриттю легко утримується на склі.
Гарний вибір та відмінна ціна на товари категорії Освітлення, перевірена якість та зручність оплати та замовлення, плюс швидка доставка не тільки по Києву, а й у будь-який куточок України – це причини купити Світильник LED Pico Tablet (Прісноводний акваріум до 10л), USB, 6500K чорний у нашому інтернет-магазині Aquaribki.com.ua!
Відгуків: 0
Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Доставка живого товару

  • Відправлення Новою Поштою – (Нічна температура 12С+) – мін. сума замовлення 500 грн (рибки, обладнання, корм, будь що)
  • Надсилаємо автобусом з Одеси - мін. сума замовлення 500 грн.
  • Надсилаємо потягом з Одеси - мін. сума замовлення 500 грн.
  • Рибку відправляємо в термоконтейнерах, вартість такого додаткового пакування 20-60 грн за погодженням з менеджером
  • Живий товар на суму від 1500 грн - термопакунок безкоштовно!
  • Рибок, креветок, равликів і іншу акваріумну живність - відправляємо після повної передоплати (1-2 дні до відправлення).


докладніше - >>

Доставка товару з акваріумістики

  • мінімальної суми замовлення немає
  • форма оплати будь-яка

AquaLighter

AquaLighter один із найінноваційних брендів Компанії COLLAR. Він завоював безліч нагород в Іспанії, Китаї, патентував власні розробки світового рівня. (!) Додатково виробник дає пряму гарантію до 2 років на всі вироби. У лінійку бренду AquaLi... Детальніше...
Схожі товари