095 355 7047

Ліана вигнута з листям Repti-Zoo 150см

Модель:
4289
Артикул:
RZ-RV0415
Виробники
Repti-Zoo
Наявність:
На складі
470 грн
Висота
25 см
Довжина
4 см
Вага
0.15 кг
Країна бренду
Китай
Всі характеристики
Професійні консультації

Ліана вигнута з листям Repti-Zoo 150см в Києві та Україні


Ліана з листям Repti-Zoo RV0415 150см - це вигнута ліана з металевим стержнем. Зроблена з мякої гнучкої піни, забезпечуючи 100% водонепроникність і стійкість до високих температур. Структура ліани, завдяки використанню губки, відмінно імітує натуральну ліану, що має численні борозни і різноманітні кольори.

Ліана має конструкцію, яка відрізняється від інших представлених на ринку. Вона набагато товстіша за інших, що значно полегшує лазіння і дозволяє відпочивати на гілках ліан.

Для тераріумів з усіма тваринами з деревним способом життя. Збільшує життєвий простір в горизонтальній і вертикальній тераріумі. Підходить для сухих і мокрих резервуарів.

Ліана повністю виготовлена ??з еластичної піни. Піна ідеально імітує натуральну ліану, так як має численні борозенки, здуття і неправильну форму. Внутрішня частина ліани складається з проводу, який забезпечує стабільність і довговічність вигинів.

Повністю водонепроникна і стійка до високих температур. У неї немає гострих кінців. Мяка губка є нейтральною для тварин і забезпечує відмінне зчеплення.

Ліана Repti-Zoo з листям довжиною 150см, різної товщини через природне відображення кори. Товщина варіюється від 1,2см до 2см.

Ліана є незамінним обладнанням для тераріуму з усіма древолазами, павуками і т. п. Вона забезпечує і збільшує житловий простір, даючи місце для дослідження, пошуку їжі. Життя серед гілок і ліан на висоті часто є умовою для розмноження без стресу більшості видів рептилій, амфібій і павукоподібних.

При необхідності ліану можна мити під струменем теплої води.


Гарний вибір та відмінна ціна на Искуственные растения для террариума, перевірена якість та зручність оплати та замовлення, плюс швидка доставка не тільки по Києву, а й у будь-який куточок України – це причини купити Ліана вигнута з листям Repti-Zoo 150см саме у нашому інтернет-магазині ІМ Акварибки!

Розміри пакування

Висота
25 см
Довжина
4 см
Ширина
11 см

Характеристики

Вага
0.15 кг
Країна бренду
Китай
Відгуків: 0
Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Доставка живого товару

  • Відправлення Новою Поштою – (Нічна температура 12С+) – мін. сума замовлення 500 грн (рибки, обладнання, корм, будь що)
  • Надсилаємо автобусом з Одеси - мін. сума замовлення 500 грн.
  • Надсилаємо потягом з Одеси - мін. сума замовлення 500 грн.
  • Рибку відправляємо в термоконтейнерах, вартість такого додаткового пакування 20-60 грн за погодженням з менеджером
  • Живий товар на суму від 1500 грн - термопакунок безкоштовно!
  • Рибок, креветок, равликів і іншу акваріумну живність - відправляємо після повної передоплати (1-2 дні до відправлення).


докладніше - >>

Доставка товару з акваріумістики

  • мінімальної суми замовлення немає
  • форма оплати будь-яка