095 355 7047

Автоматична годівниця Sunsun AK-02 (подвійне живлення – батарейки або мережа)

Модель:
3290
Артикул:
AK-02
Виробники
SunSun
Наявність:
На складі
749 грн
Професійні консультації
Автоматична годівниця Sunsun AK-02 (подвійне живлення – батарейки або мережа) є дуже потрібним аксесуаром для акваріумістів та сучасної аквасистеми.
З нею ви можете спокійно ходити на роботу, їхати на відпочинок і займатися своїми повсякденними справами, не думаючи про те, що ваші рибки залишаться без їжі.

Автогодівниця Sunsun AK-02 підходить для всіх видів кормів.

Автоматична годівниця Sunsun AK-02 проста у монтажі та експлуатації.
Кріпиться на стінку акваріума за допомогою надійного кріплення, так само ви можете розташувати її на кришку акваріума зі спеціальним отвором для годування.
Годівниця може працювати на батареях, крім основного кабелю живлення.

Основною перевагою годівниці Sunsun AK-02 є те, що ви можете самі виставити час годування та кількість корму на добу від одного до трьох разів, залежно від того, яким кормом ви годуєте (8 годин, 12 годин або 24 години), для цього вам просто потрібно вибрати потрібну кнопку. Годівниця оснащена як автоматичним режимом годування так і ручним.
У будь-який момент ви можете перейти на ручний режим.

У комплект годівниці входять два бокси для корму різного розміру 250 мл та 125 мл. Ви підбираєте бокс - з розрахунком того, на який час необхідно залишити корм.
Бокси виготовлені з прозорого пластику, і вам не потрібно розбирати годівницю для того, щоб подивитися скільки корму залишилося.
Автоматична годівниця Sunsun AK-02 має подвійне живлення – батареї або мережу (адаптер USB). У неї можна поставити акумуляторні батареї на 2700 мА/год і вистачить їх не на один місяць. На батарейках, що йдуть у комплекті – працює приблизно місяць.
Відгуків: 0
Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Доставка живого товару

  • Відправлення Новою Поштою – (Нічна температура 12С+) – мін. сума замовлення 500 грн (рибки, обладнання, корм, будь що)
  • Надсилаємо автобусом з Одеси - мін. сума замовлення 500 грн.
  • Надсилаємо потягом з Одеси - мін. сума замовлення 500 грн.
  • Рибку відправляємо в термоконтейнерах, вартість такого додаткового пакування 20-60 грн за погодженням з менеджером
  • Живий товар на суму від 1500 грн - термопакунок безкоштовно!
  • Рибок, креветок, равликів і іншу акваріумну живність - відправляємо після повної передоплати (1-2 дні до відправлення).


докладніше - >>

Доставка товару з акваріумістики

  • мінімальної суми замовлення немає
  • форма оплати будь-яка
SunSun

SunSun

Бренд SunSun спеціалізується на виробництві акваріумного обладнання та акваріумів. У великому каталозі продукції ви знайдете різні типи пристроїв, аксесуарів, запасних частин і надійного устаткування. Акваріумне обладнання СанСан включає в себе кі... Детальніше...
Схожі товари