095 355 7047

Корм Chlorella (хлорела) 20гр. AQUAXER

Модель:
2624
Артикул:
AHL20
Виробники
AQUAXER
Наявність:
Немає в наявності
72 грн
Країна бренду
Україна
Форма
порошок
Дія корма
ежедневный:высокая концентрация ингредиентов
Корм призначено для
малька:молодых рыб:креветок и раков
Всі характеристики
Професійні консультації
AQUAXER Chlorella - добавка водорості хлорели в вигляді порошку. Застосовується для приготування кормів, кормових сумішей і для повноцінного харчування малька риб і ракоподібних. Є джерелом рослинного білка, містить в складі широкий комплекс амінокислот, ферментів, вітамінів і мінералів. Рекомендується для підвищення поживної цінності основного корму для риб. Антибіотик, імуностимулятор, детоксикант – хлорелла діє потужно і комплексно.
Хлорела для акваріумних риб — це цілюща водорість, активно застосовуються в акваріумістики як корм для дрібних рачків і більшості видів риб. Є найкращою добавкою в раціоні харчування рослиноїдних риб. Одноклітинна прісноводна зелена водорість з діаметром клітин від 1,5 до 10 мікрон володіє запасом хлорофілу, рідкісними поживними речовинами, відсутніми в інших рослинах. Іноді цю водорість за її виняткові властивості називають « найбільшим відкриттям 20-го століття » ;, хоча дана мікроводорость з'явилася на планеті не менше 2 мільярдів років тому.

Крім поживних якостей: хлорелла багата білком і вітамінами. Водорості входить до складу комбікормів для тварин, лікарських препаратів, вітамінів для спортсменів і багатьох інших біодобавок. В акваріумістики хлорелла застосовується як кормова добавка і з легкістю поїдається всіма представниками акваріумний і ставкової фауни. Навіть рачки, які харчуються цією водорістю, набагато апетитний з'їдаються молоддю риб і є більш цінним кормом для неї. Суха хлорелла продається в якості самостійного корми або як добавка в комбінованому сухому кормі в вигляді таблеток або пластівців.
Хлорела – джерело каротину, вітаміну A, В1, В2, В6, В12, С, провітаміну D, К, PP, Е, K, фолієвої кислоти, біотину. Зверніть увагу: водорість містить вітамін В12, яким обділені навіть дріжджі і вищі рослини. Суха маса водорості хлорели містить до 55% білка, 35% вуглеводів (велика частина – полезнейшие харчові волокна), до 10% ліпідів (80% з них – ненасичені жирні кислоти) і близько 10% мінеральних речовин. Так само вона містить багато поживних речовин: полісахариди і хлорофіл, різні амінокислоти: аргінін, лейцин, лізин і фенілаланін. А також мінеральні речовини і мікроелементи: залізо, магній, кальцій, цинк, йод і германій. Цей вид водоростей особливо має корисні впливу на імунну систему, стимулює імунну систему і імунні реакції. Загальна кількість корисних речовин, які знаходяться в складі хлорели, перевищує шість сотень.
Застосування:
Годуйте в міру необхідності і в залежності від виду тварин щодня в будь-якої концентрації навіть до 100%. При приготуванні кормової суміші 20 г на 1 кг корму, але навіть багаторазове підвищення дози не представляє ризику передозування.
Характеристики товару:
Бренд: AQUAXER.
Вага: 20 г

Характеристики

Країна бренду
Україна
Форма
порошок

Характеристики корму

Дія корма
ежедневный:высокая концентрация ингредиентов
Корм призначено для
малька:молодых рыб:креветок и раков
Відгуків: 0
Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Доставка живого товару


  • Надсилаємо автобусом з Одеси - мін. сума замовлення 500 грн.
  • Надсилаємо потягом з Одеси - мін. сума замовлення 500 грн.
  • Відправлення Новою Поштою – тільки в теплу пору року (Нічна температура 13С+) – мін. сума замовлення 300 грн.
  • Рибку відправляємо в термоконтейнерах, вартість такого додаткового пакування 20-60 грн за погодженням з менеджером
  • Живий товар на суму від 1500 грн - термопакунок безкоштовно!
  • Рибок, креветок, равликів і іншу акваріумну живність - відправляємо після повної передоплати (1-2 дні до відправлення).


докладніше - >>

Доставка товару з акваріумістики

  • мінімальної суми замовлення немає
  • форма оплати будь-яка
AQUAXER

AQUAXER

AQUAXER - це команда акваріумістів ентузіастів у яких є можливість надати якісні продукти за реальною ціною. Девіз бренду - реальні продукти, по дуже реальними цінам. ... Детальніше...
Схожі товари
Корм Chlorella (хлорела) Tabs 50гр. AQUAXER
Країна бренду: Україна Форма: таблетки Дія корма: ежедневный:высокая концентрация ингредиентов Корм призначено для: донных рыб:креветок и раков:травоядных рыб
153 грн
Хіт!
Корм PlecoMIX таблетки 1000 ml. AQUAXER
Корм PlecoMIX таблетки 1000 ml. AQUAXER
Країна бренду: Україна Форма: таблетки Дія корма: ежедневный Корм призначено для: донных рыб
198 грн
Корм Spirulina Wafers 250 ml. Dajana PET
Країна бренду: Чехия Форма: таблетки Дія корма: ежедневный:высокая концентрация ингредиентов Корм призначено для: донных рыб
129 грн
Корм Wafer discs mix 250 мл. Dajana PET
Країна бренду: Чехия Форма: пластинки Дія корма: ежедневный Корм призначено для: донных рыб
128 грн
Корм Classic Menu - Tablets 300 м Акваріус
Країна бренду: Україна Форма: таблетки Дія корма: ежедневный Корм призначено для: донных рыб
172 грн
Корм Classic Menu - Chips 25 м Акваріус
Країна бренду: Україна Форма: чипсы Дія корма: ежедневный Корм призначено для: всех аквариумных рыб:молодых рыб:тропических некрупных
50 грн
Корм Ancistrus Menu - Tablets 40 м Акваріус
Країна бренду: Україна Форма: таблетки Дія корма: ежедневный Корм призначено для: донных рыб
56 грн
Хіт!
Корм Bebi Menu - Mini Granules 40 м Акваріус
Корм Bebi Menu - Mini Granules 40 м Акваріус
Країна бренду: Україна Форма: гранулы Дія корма: ежедневный Корм призначено для: малька:молодых рыб
56 грн