095 777 88 09

Компресор USB MіnіUltra

Хіт!
Модель:
2004
Артикул:
KA4210
Виробники
AQUAXER
Наявність:
На складі
361 грн
Професійні консультації

Компресор MiniUltra USB - пристрій для подачі кисню в акваріум з живленням від роз'єму USB. Все що необхідно для запуску, це підключити компресор до powerbank, ноутбук, комп'ютер і т. д. Компресор незамінний у випадках з відключенням електроенергії, поломки основного компресора і для транспортування риб, де потрібна аерація. Пластиковий прогумований корпус компресора, має дуже якісне складання. Має просту конструкцію, але забезпечує надійну експлуатацію протягом тривалого часу.

Принцип роботи мембранного компресора. Повітря надходить із пристрою через вихідний шланг з роз'ємом 4/6 мм, подається рівномірним потоком до розпилювача. Цей пристрій буде незамінним для використання в місцях із частим вимкненням електричної мережі.
Компресор MiniUltra USB можна підключити до будь-якого з ваших пристроїв. Аерація акваріума без електрики можлива за допомогою powerbank. Якщо ваш Powerbank ємністю 10000 mAh, то тривалість роботи компресора буде до 50 годин. Також його можна використовувати як основний аератор, підключивши до розетки через стандартний адаптер, який укомплектований з вашою зарядкою від телефону. У комплектації компресора є карабін, який дозволить легко і комфортно переносити його, прикріпивши куди вам зручно, хоча розмір допускає можливість носити в кишені. Компресор дуже міцний, тому можна не переживати про його цілісність.

При всій різноманітності, основний недолік всіх видів акваріумних компресорів - це шум, що видається ними. Якщо ваш акваріум знаходиться в кімнаті, де хтось спить, або просто дратує гучний звук, безшумність роботи компресора - одна з найважливіших якостей. На жаль, не існує безшумних компресорів - принцип їхньої роботи заснований на вібрації. Компресор MiniUltra USB працює дуже тихо, що робить його практично безшумним. Іноді акваріумісти виносять компресор в іншу кімнату, а до акваріума підключають за допомогою довгої трубки - повітропроводу. При використанні цього аератора, не потрібно буде сильно морочитися над шумоізоляцією. Компресор дуже тихий, що дозволяє його використовувати там, де вам зручно. Компресор MiniUltra USB застосуємо так само в рибалці. Приманку для лову хижих риб краще містити в 5-6 літровому відерці, обладнаному кришкою на петлицях та клямкою. Переносять живців до місця лову у цеберці з водою і щоб вони не загинули потрібна аерація. Звичайно, хотілося б, щоб рибка-наживка залишалася живою, якнайдовше. Імовірність улову в цьому випадку значно підвищується. Компресор допоможе залишатися вашою наживкою та уловом «в тонусі» до кінця риболовлі. ;

  • воду треба періодично змінювати, щоб вона була насичена достатньо киснем;
  • мальки повинні зберігатися в ємності достатніх розмірів;
  • якщо рибка спливає до поверхні води і починає заковтувати ротом повітря, то це перша ознака того, що кисень із води починає зменшуватися.
  • Транспортування та пересадка риб є дуже поширеними заходами. Компресор дозволяє перевозити рибу, не побоюючись, що вона задихнеться у пакеті. Необхідно заздалегідь підготувати ємності, наповнивши їх водою, збагачуючи киснем. Незалежно від обраного способу транспортування, риб слід перевозити в чистій воді та при потрібній температурі.

    При розміщенні компресора нижче рівня води необхідно встановити між компресором і розпилювачем - зворотний клапан для акваріума. Це запобігатиме зворотному струму води з акваріума в компресор при відключенні електроенергії. Основними плюсами компресора є компактність, не висока собівартість, шланг та розпилювач у комплекті. Широке застосування - це та сама причина, через яку він користується популярністю у людей.

    Без розпилювача в комплекті!

    Характеристики:
    Потужність: 1 Вт .
    Напруга: 5V.
    Розмір компресора: 6,5 см х 3 см.
    Довжина USB-шнура: 1 м.
    Довжина шланга: 1 м.
    Діаметр шланга: 4/6 мм.


    Ви можете вибрати та купити Компресор USB MіnіUltra у нашому магазині Акварибки, зробивши швидке замовлення, замовивши зворотній дзвінок або зателефонувавши нам.
    Відгуків: 0
    Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

    Доставка живого товару

    • Відправлення Новою Поштою – (Нічна температура 12С+) – мін. сума замовлення 500 грн (рибки, обладнання, корм, будь що)
    • Надсилаємо автобусом з Одеси - мін. сума замовлення 500 грн.
    • Надсилаємо потягом з Одеси - мін. сума замовлення 500 грн.
    • Рибку відправляємо в термоконтейнерах, вартість такого додаткового пакування 20-60 грн за погодженням з менеджером
    • Живий товар на суму від 1500 грн - термопакунок безкоштовно!
    • Рибок, креветок, равликів і іншу акваріумну живність - відправляємо після повної передоплати (1-2 дні до відправлення).


    докладніше - >>

    Доставка товару з акваріумістики

    • мінімальної суми замовлення немає
    • форма оплати будь-яка
    AQUAXER

    AQUAXER

    AQUAXER - це команда акваріумістів ентузіастів у яких є можливість надати якісні продукти за реальною ціною. Девіз бренду - реальні продукти, по дуже реальними цінам. ... Детальніше...
    Схожі товари
    Хіт!
    Шланг силіконовий 4/6 мм прозорий, 1 м
    Шланг силіконовий 4/6 мм прозорий, 1 м
    Тип: Шланг
    11 грн
    Хіт!
    Зворотний клапан, AQUAXER бочонок (білий)
    Зворотний клапан, AQUAXER бочонок (білий)
    Тип: Обратный клапан Серія: Зворотній клапан
    18 грн
    Хіт!
    Зворотний клапан, AQUAXER бочонок (чорний)
    Зворотний клапан, AQUAXER бочонок (чорний)
    Тип: Обратный клапан Серія: Зворотній клапан
    18 грн
    Компресор Resun AC-9600 одноканальний
    Тип: Компрессор Каналів: 1
    263 грн
    Компресор Resun AIR-2000 одноканальний
    Тип: Компрессор Каналів: 1
    395 грн
    Хіт!
    Зворотний клапан, AQUAXER бочонок (червоний)
    Зворотний клапан, AQUAXER бочонок (червоний)
    Тип: Обратный клапан Серія: Зворотній клапан
    18 грн