095 355 7047

Корм-пюре для війчастих геконів бананоїдів (Repashy crested gecko) розважений 20 г

Хіт!
Модель:
1722
Артикул:
id-1722
Виробники
Різні бренди
Наявність:
На складі
146 грн
Професійні консультації
Корм-пюре для війчастих геконів бананоїдів (Repashy crested gecko) розважений 20 г - це порошок фруктове швидкорозчинне пюре для харчування для всіх фруктовоїдних геконів, таких як фельзума, війчастий гекон бананоед, вухатий новокаледонський гекон та інші.

ІНСТРУКЦІЯ: Змішайте одну частину порошку з двома об'ємними частинами води як відправну точку. Спочатку суміш може здаватися водянистою, але через кілька хвилин вона загусне. При подачі пюре повинно мати консистенцію густої сметанки. Годуйте геконів увечері та прибирайте недоїдене пюре з ранку.

Інгредієнти: сушений банан, сушений фінік, білок гороху, білок рису, сушений манго, очеретяна патока, кокосова мука, сушений інжир, стабілізовані рисові висівки, лецитин, борошно з водоростей, сушені водорості, сушений , В2, цинк, марганець, мідь, антиоксиданти.
Гарантований аналіз: сирий протеїн хв. 23%, сирий жир мін. 6%, сира клітковина макс. 8%, вологість макс. 8%, золи макс. 8%, кальцій мін. 1,2%.

Рекомендовано зберігати у прохолодному темному місці, можна на дверях холодильника – це збільшує термін придатності пюре.

Форма упаковки: вага 20 г.

Відгуків: 0
Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Доставка живого товару

  • Відправлення Новою Поштою – (Нічна температура 12С+) – мін. сума замовлення 500 грн (рибки, обладнання, корм, будь що)
  • Надсилаємо автобусом з Одеси - мін. сума замовлення 500 грн.
  • Надсилаємо потягом з Одеси - мін. сума замовлення 500 грн.
  • Рибку відправляємо в термоконтейнерах, вартість такого додаткового пакування 20-60 грн за погодженням з менеджером
  • Живий товар на суму від 1500 грн - термопакунок безкоштовно!
  • Рибок, креветок, равликів і іншу акваріумну живність - відправляємо після повної передоплати (1-2 дні до відправлення).


докладніше - >>

Доставка товару з акваріумістики

  • мінімальної суми замовлення немає
  • форма оплати будь-яка

Різні бренди

У цьому розділі ми зібрали самі різні акваріумні товари, які не виділені в окрему групу. Зв'яжіться з нами будь-яким зручним для вас способом, і наші кваліфіковані фахівці допоможуть вибрати і придбати якісні товари для акваріумістики, акваріум... Детальніше...
Схожі товари
Вітаміни для війкового гекона бананаїда Terrario ORYO 150г
Висота: 11 см Довжина: 6 см Тип: Корм Вага: 0.2 кг
672 грн
Вітаміни для леопардових геконів Terrario ORYO 150г
Висота: 11 см Довжина: 6 см Тип: Корм Вага: 0.2 кг
672 грн