095 355 7047

Білий перламутровий гурамі

Хіт!
Модель:
1151
Артикул:
1151
Виробники
Україна
Розмір:
3-4 см
Наявність:
Передзамовлення
40 грн
Від і подвід
Лабиринтовые:Гурами
Всі характеристики
Професійні консультації
Білий перламутровий гурамі це -
приголомшливо красиві товариські рибки. Дуже спокійні і миролюбні. Неагресивні, навіть під час нересту інших риб відганяють без наслідків для їхнього здоров'я.
У перекладі «гурамі» - «риба, яка висовє з води свій ніс». У них є спеціальний орган дихання - зябровий лабіринт, він дозволяє рибкам заковтувати і використовувати для дихання атмосферне повітря. Вони часто піднімаються до поверхні води і заковтують повітря, і якщо немає доступу до поверхні води, рибка може загинути.
Ще одна їх особливість - черевні плавники у вигляді тонких довгих ниток, служать для дотику. Така зміна відбулася в процесі еволюції для орієнтування в каламутній воді.
 

Особливості рибки білий перламутровий гурамі.

  • Рекомендована температура води - 24-27
  • В акваріумах можуть виростати до 8-10 см
  • Рекомендований об'єм Акви від 40 літрів на пару.
  • Статевозрілими стають до 8-10 місяців.
  • Тривалість життя 7-9 років, в залежності від умов утримання.
  • Не псують рослини.
Відрізняються своєю здатністю поїдати гідр і дрібних фіз і вважаються санітаром акваріума. Знищують дрібних равликів - фіз та котушок, які дуже швидко розмножуються в акваріумах і шкодять живим рослинам.

Содержание

  • Дуже бажаний акваріум з живими рослинами, щоб у рибок була можливість і ховатися, і вільне місце для плавання. На поверхні води - бажані плаваючі рослини - наприклад, Річчі, пистия, лімнобіум, але вони не повинні повністю покривати поверхню води, так як гурамі будуть періодично спливати для заковтування повітря з поверхні
  • Грунт краще вибирати темний, рибки будуть виглядати з ним контрастніше. Дуже корисно помістити в акваріум натуральну корч - вона виділяє в воду гумінові речовини, які покращують самопочуття і імунітет рибок, і роблять середовище проживання наближеною до природного по максимуму.
  • Догляд за акваріумом - щотижня підмінювати до 30% води, сифонить грунт, регулярно промивати губки внутрішнього або зовнішнього фільтра. Регулярний догляд за станом акваріума не дозволить накопичуватися в акваріумі азотистих сполук і сприятливо позначиться на самопочутті рибок.
  • Рекомендується підтримувати температуру на рівні 25-27 ° С. Холодну воду рибки переносять погано, починають хворіти. Тому в акваріумах з гурамі, як і з будь-якими тропічними рибками, необхідно встановлювати терморегулятори. Також бажано кришка акваріума - під нею утворюється вологе повітря з підвищеною температурою, що знижує ймовірність пошкодження лабіринтового органу гурамі під час дихання атмосферним повітрям. Риби часто спливають, щоб ковтнути повітря з поверхні води і велика різниця температур небажано.
 

Сумісність з іньшими рибами

  • Гурамі дуже миролюбні рибки і випадки агресії дуже рідкісні - наприклад, під час охорони гнізда під час нересту. В акваріумах великих розмірах, густо засаджених рослинами - достатньо місця і укриттів, і бійок не відбувається. Кращий варіант для утримання - акваріум від 80 літрів, 3-5 гурамі. Рибки весь час знаходяться в русі, плавають зграйкою, систематично піднімаючись до поверхні води за черговою порцією повітря, поводяться мирно, ніколи не ображають інших риб.
  • Утримувати можна з дрібними харацінових (расбор, минорами, неону), радужниц, апістограмми, скаляріями, іншими Лабірінтовий, сомиками - різними видами коридорасов, анцитрус, стурісом, лорікаріі.
  • Небажано тримати з активними агресивними рибками - як суматранські барбуси. Вони можуть травмувати гурамі - відкусити вуса, або порвати плавник.
  • Не можна утримувати з великими ціхлідамі, золотими рибками.

Харчування для гурамі

  • В годування гурамі абсолютно невибагливі і готові поласувати будь-яким знайденим кормом. У рибок невеликий рот, тому не давайте їм велику їжу.
  • Як і інші рибки, гурамі будуть дуже вдячна за різноманітне харчування. Адже годування будь-яких акваріумних рибок має бути правильним - збалансованим, різноманітним. Це фундаментальне правило є запорукою успішного змісту будь-яких рибок.

Які відмінності самка - самець?

Спинний плавник у самців більший і витягнутий, у самки закруглений - це найнадійніший ознака для визначення статі гурамі.

У головній ролі на нашому відео Гурамі білий перламутровий, дивіться

 1151 1151

Показники рибок

Від і подвід
Лабиринтовые:Гурами
Відгуків: 1
Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
Світлана
04.12.2023
Дуже гарно переливається забарвлення, це така краса! Поїдають не тільки гідр ще й общипують деякі водорості з рослин, трудівники. Рекомендую цей магазин, тут завжди можна придбати здорову та цікаву рибку.

Доставка живого товару

  • Відправлення Новою Поштою – (Нічна температура 12С+) – мін. сума замовлення 500 грн (рибки, обладнання, корм, будь що)
  • Надсилаємо автобусом з Одеси - мін. сума замовлення 500 грн.
  • Надсилаємо потягом з Одеси - мін. сума замовлення 500 грн.
  • Рибку відправляємо в термоконтейнерах, вартість такого додаткового пакування 20-60 грн за погодженням з менеджером
  • Живий товар на суму від 1500 грн - термопакунок безкоштовно!
  • Рибок, креветок, равликів і іншу акваріумну живність - відправляємо після повної передоплати (1-2 дні до відправлення).


докладніше - >>

Доставка товару з акваріумістики

  • мінімальної суми замовлення немає
  • форма оплати будь-яка
Новинки акваріумної живності - вони Вам сподобаються!
Новини 04.08.2021 1076
Новинки акваріумної живності - вони Вам сподобаються!
Чи плануєте нові акваріумні рибки купити в свій акваріум? Акварибкі Ферма пропонує вам: купити рибку півника у заводчика, а також на..
Україна

Україна

У цьому розділі зібрані найкраща акваріумна живність: рибки, креветки, равлики та якісні українські товари для акваріумісткі. Щоб ви були задоволені покупкою в ІМ Акварибкі - наші консультанти дадуть відповідь на всі питання, допоможуть підібрати ... Детальніше...
Схожі товари
Хіт!
Коридорас Трилінеатус
Коридорас Трилінеатус
Від і подвід: Сомы:Коридорас
70 грн
Переглянути відео
Хіт!
Коридорас Венесуела Оранж
Коридорас Венесуела Оранж
Від і подвід: Сомы:Коридорас
50 грн
Переглянути відео
Хіт!
Разбора Еспеі нано рибка
Разбора Еспеі нано рибка
Від і подвід: Нанорыбки:Харациновые
35 грн
Переглянути відео
Хіт!
Апістограма Рамірезі Microgeophagus Ramirezi
Апістограма Рамірезі Microgeophagus Ramirezi
Від і подвід: Цихлиды:Апистограмма
80 грн
Переглянути відео
Хіт!
Ляліус (Colisa lalia)
Ляліус (Colisa lalia)
Від і подвід: Лабиринтовые
70 грн
Переглянути відео
Хіт!
Гурамі медовий (Trichogaster chuna)
Гурамі медовий (Trichogaster chuna)
Від і подвід: Лабиринтовые:Гурами
150 грн
Переглянути відео
Хіт!
Анциструс сом звичайний 3 -12 см (1346 Акварибкі Ферма)
Анциструс сом звичайний 3 -12 см (1346 Акварибкі Ферма)
Від і подвід: Сомы:Анциструс
35 грн
Переглянути відео
Хіт!
Анциструс сом звичайний 2 см (1347 Акварибкі Ферма)
Анциструс сом звичайний 2 см (1347 Акварибкі Ферма)
Від і подвід: Сомы:Анциструс
25 грн
Переглянути відео